Προβληματα με τη μαμα μου
Καλησπερα σας ! Θα ηθελα να σας μιλησω για το προβλημα που εχω τωρα τελευταια με τη μαμα μου το οποιο μου προκαλει πιεση και μπολικο αγχος ! Φετος εδινα πανελλαδικες εξετασεις και η μητερα μου ειχε εναν ιδιαιτερα υποστηρικτικο χαρακτηρα απεναντι μου σε ολο το διαστημα της προετοιμασιας μου για τις εξετασεις, και νιωθω ευγνωμων για αυτο. Ομως τωρα που τελειωσαν οι εξετασεις νομιζω πως εχει κολλησει πανω μου αφου μερικες φορες θελει να κοιμομαστε και μαζι και οποτε προσπαθω να φερω αντιρρηση θυμωνει και λεει οτι δεν τη θελω οτι δεν την αγαπαω και αλλα τετοια ... Επισης ολο αυτο το διαστημα μετα τις εξετασεις θελει οπωσδηποτε να συμμορφωνομαι με τις επιθυμιες της η με τις επιθυμιες του μπαμπα μου για εξω κτλ ασχετα με το αν θελω η οχι βαζοντας την προφαση οτι θα εχουμε φασαριες με το μπαμπα, αλλες φορες με αγριοκοιταει... Ολη αυτη η κατασταση με εχει κανει να μη τη θελω και τοσο κοντα μου και νιωθω τοσο πιεσμενη ...Θελω να εχουμε καλες σχεσεις με τη μαμα μου αλλα δεν εχει ακομη καταλαβει οτι ενηλικιωθηκα και το θεμα ειναι οτι δε μπορω να της εξηγησω γιατι θα αρχισει τα δραματα! Τι μου προτεινετε να κανω;; Ευχαριστω εκ των προτερων.