θελω να τα ξαναβρω με τον ανθρωπο μου!
Καλησπερα!ειχα 2μιση χρονια σχεση με ενα παιδι.ειμασταν αποκλειστικα ο ενας για τν αλλον,σε σημειο π γνωριζε μεχρι κ τν κωδικο μου στο φβ!Εμενα μου εστελνε μνματα ενα παιδι κ καθε φορα τα διεγραφα για να μν τα δει ο δικος μου!εφτασε στα αυτια του απο τριτο ανθρωπο οτι εγω τα διαγραφω κ ετσι καποια στιγμη με επιασε στα πρασα! Δεν ειχα κανει τπτ με αυτο το παιδι να σημειωσω..ειχα ξεκαθαρισει οτι ειμαι σε σχεση κ περναω καλα.απλα το αγορι μ τον ζηλευε κ ετσι σαν χαζη θεωρησα σωστο να του το το κρυψω κ οχι να του το πω,πραγμα που μας κατεστρεψε! Το αγορι μου αποφασισε να χωρισουμε κ οτι δν μπορει να με εχει στην ζωη του! Τις πρωτες εβδομαδες μαλιστα μου φεροταν πολυ ασχημα! Βεβαια δν ξεκοβε την επικοινωνια μας κ ειχαμε ανα τακτικα διαστηματα σεξουαλικες επαφες! Ο πρωτος μηνας τ χωρισμου μας συνεπεσε με αυτον να ξενοικιαζει κ να φευγει γ τν τοπο καταγωγης του.. πλεον μιλαμε ακομη...κ εγω δν θελω να προχρησω την ζωη μου με καποιον αλλον...με αγαπαει το ξερω..κ μ εχει πει οτι τ λειπω..αλλα δν ειναι ετοιμος για μια νεα αρχη..μπορει ποτε να μην ειναι..λεει.. εγω βεβαια προσπαθω να τν ξανακερδισω...ερχεται σε 20 μερες γ τα τελευταια μαθηματα τς εξεταστικης..κ σας ρωταω..εχω καμια ελπιδα? Κανω καλα που προσπαθω? Εγω θεωρω πως καλα κανω...αλλα ολοι μ λενε να προχωρησω...ειμαι ακομα ερωτευμενη μαζι του κ εμενα δν με νοιαζει να ρισκαρω..το θεμα ειναι πως να κανω κ αυτον να χαλαρωσει κ να ρισκαρει?