τρελλαινομαι?βοηθεια παλι!
καλημερα σε ολους.
ενω ολο το σκ ενιωθα οτι ειχα τον ελεγχο της σκεψης μου κλπ..κ ολα καλα, ξυπνησα να ρθω στην δουλεια.κοιμηθηκα σαν το βοδι κ ξυπνησα με το ζορι, ετοιμαστηκα κ οταν μπηκα στο αυτοκινητο να οδηγησω ενιωθα να τρελλαινομαι, δεν μπορω να το περιγραψω ευκολα, θα σας πω καποια πραγματα ομως μπας κ καταλαβετε, ενιωθα φοβο απωλειας ελεγχου, οτι θα παρω το αυτοκινητο κ θα το ριξω καπου, οτι τρελλαινομαι, να λεω απο μεσα μου "νταξ δνε παω καλα" , να τρεμουν τα χερια μου μετα κ η ψυχη μου, να νιωθω οτι δεν μπορω να κεντραρω σε ενα σημειο το βλεμμα μου, συγχιση και γενικοτερα φοβος οτι διαλυεται το μυαλο μου σιγα σιγα κ μετα αρχισα να σκεφτομαι "αυτο ειναι εχω παθει σχιζοφρενεια κ δεν μπορω να με ελεγξω, με κραταω με νυχια κ με δοντια μη κανω καμια μαλακια", μεχρι που καποια στγμη δνε αντεξα κ πηρα μισο λεξοτανιλ καπως ηρεμησα τωρα αλλα παλι σκεφτομαι γιατι τα πρωινα ειμαι τοσο χαλια κ νιωθω τοση ανασφαλεια κ τα οσο περναει η μερα σιγα σιγα ηρεμω νιωθω οκ, πιο ασφαλης κ πιο συγκροτημενη.
τα πρωινα δεν μπορω να σκεφτω, δεν μπορω να κανω πραγματα απλα, δεν μπορω να συγκροτησω τον εγκεφαλο μου, νιωθω πληρως αποσυντονισμενη σαν να εχω πρωινη σχιζοφρενεια! χαχαα!
γιατι με πιανει αυτο?εχετε καμια ιδεα?θελω να τα πω κ στον ψυχοθεραπευτη μου αλλα ειναι πολυ νωρις να τον ενοχλω ή μπορει να περιμενω μεχρι το επομενο ραντεβου μας.
θα θελα πολυ την βοηθεια σας γιατι παλι εχω αρχισει να φοβαμαι οτι τρελλαινομαι.
πολυ φοβαμαι την τρελλα ρε παιδια! πολυ!
σκεφτηκα οτι ειναι ιδεοληψιες, εμμονες οτι κ καλα θα χασω τον ελεγχο κ μου φερνει ταραχη ολο αυτο.
αλλα δεν μου φερνει ταραχη ας πουμε του στυλ ταχυκαρδια κ τετοια , επηρεαζει μονο τη σκεψη μου.το μονο σωματικο συμπτωμα που εχω οταν νιωθω ετσι ειναι τρεμουλα στα χερια.αυτα.σας ευχαριστω που με ακουσατε κ παλι!