Originally Posted by
στελιος66
Ιωαννα καλησπερα και απο'μενα.Αν κοιταξεις και τα προσφατα αλλα και παλαιοτερα ποστ μου,θα δεις πολλα για το θεμα της αποπροσωποποιησης. Εγω το εχω εδω και 3 μηνες τωρα.Η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο μηνα εχει καπως υποχωρησει αλλα δεν εξαφανιστηκε τελειως.Ειναι οντως κατι τρομακτικο,αλλα εντελως ακινδυνο αυτο να το ξερεις.Ειναι απλα εξαιρετικα ενοχλητικο. Οσο το σκεφτεσαι και το φοβασαι θα επιμενει. Μολις το απομυθοποιησεις και σταματησεις να το σκεφτεσαι θα το στειλεις σπιτι του!! Αλλη ιδιαιτερη συνταγη δεν υπαρχει νομιζω και φυσικα εννοειται οτι ολα οφειλονται στο αγχος σου. Οταν αυτο επανελθει στα φυσιολογικα του επιπεδα θα υποχωρησει και η αποπροσωποποιηση.Να ξερεις οτι αυτα τα δυο πανε πακετο.Λογω της ηλικιας σου θα σου προτεινα να μην παρεις φαρμακα.Προσπαθησε πρωτα ν το παλεψεις πιο εναλλακτικα. Μπορεις να παρεις ηρεμιστικα βοτανα για παραδειγμα,να μην καθεσαι πολλες ωρες μεσα, να αρχισεις καποιο ειδος ασκησης και να προσεχεις την διατροφη σου.Καποιο πολυβιταμινουχο σκευασμα καλο θα σου εκανε.Επισης αν νιωθεις καταθλιψη θα σε βοηθησει πολυ ενα συμπληρωμα ω3,αλλα αυτα που εχουν τον τυπο ΕΡΑ.Κανε λιγο υπομονη,θα κανει τον κυκλο του και θα φυγει,να εισαι σιγουρη γι'αυτο.Οτι θελεις στην διαθεση σου Ιωαννα.