Μεθοριακή ε;...τώρα εξηγούνται όλα..
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Ταλαιπωρούμε χρόνια....μέχρι τώρα πίστευα οτι φταίει λίγο η κατάθλιψη, λίγο η αγχωτική διαταραχή...δεν ήξερα οτι τελικά και τα δύο ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου προβληματός που ονομάζεται μεθοριακή διαταραχή προσωπικότητας...μου έγινε πρόσφατα αυτή η διάγνωση..στην αρχή σοκαρίστηκα...μετά έψαξα να δω τι είναι αυτό ακριβώς..βρήκα αρκετά άρθρα.. Διάβασα για συμπτώματα, καταστάσεις, συμπεριφορές που μου έμοιαζαν τόσο πολύ...φοβάμαι...κατέστρεψα όλη μου τη ζωή φυλακισμένη μέσα σε μια διαταραχή..έμεινα στο 0...πόσο πίσω με πήγε...και τώρα;δεν υπάρχει θεραπεία...απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι..και προσπάθείς απλά τα συμπτώματα να μην επηρεάζουν τόσο πολύ την καθημερινότητα σου, να είσαι λειτουργικός....και οι δίπλα μου;τι μου φταίνε;τους έχω ταλαιπωρήσει πολύ...πόσο ακόμη;Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα χαρακτηριστικά των μεθοριακών και περνάει όλη μου η ζωή απο μπροστά μου...απ τα χρόνια του σχολείου..μέχρι και χτες....έχω προσπαθήσει αμέτρητες φορές να αυτοθεραπευτώ...τώρα που πραγματικά ξέρω τι έχω θα τα καταφέρω άραγε;ή πάλι 1 βήμα μπρος, 5 πίσω;όπως κάνω χρόνια τώρα;...τι σας γράφω κι εσάς τώρα ε;ούτε που ξέρω....δεν έχω ιδέα αν κάποιος καταλαβαίνει..έριξα μια ματιά, έχετε όλοι παρόμοια και ίσως σοβαρότερα προβλήματα...κάποιος "μεθοριακός" υπάρχει στην παρέα;θα χαρώ να τα πούμε..