Originally Posted by
giorgos panou
φιλεμου γειασου κι από μενα!!¨),
Θα αρχισω με το βασικο! τα συγχαρητηριαμου για το ότι κατάφερες να καθαρησεις!!! Θαρρω πως πρεπει να "πανηγυρισεις"για το "τροπαιοσου"είναι μεγαλη νικη που κατάφερες να βγεις νικητης σε ένα τοσο δυσκολο αγωνα!! Στο λεω διοτι κι εγω εχω την τυχη να βρισκομαι σε ένα παρομοιο επιπεδο με εσενα! κι εγω ειχα κανει την μεγα βλακεια να μπλέξω με ουσιες ,με την παραμυθα κυρια ουσια από αυτές.Ετσι λοιπον θα σου ελεγα να απολαυσεις την νικησου,, να μην κολας να χαρεις για αυτην!!όπως ενας αθλητης καταφερνει έναν στοχο ετσι κι εσυ καλο θα είναι να χαρεις !να γιορτασεις για αυτό!!μην "τσιγκουνεύεσαι" τα συναισθηματα χαρας από αυτό!! δυστυχως είναι σπανιο,,όπως θα ξερεις είναι πολύ λιγα τα παιδια που εχουν καταφερει για αρκετο δυαστημα να κρατησουν αυτόν τον "τιτλο"Όπως μου ελεγε κι ενας αξιόλογος θεραπευτης οσο πιο πολύ χαρουμε ,οσο πιο πολύ διασκεδασουμε αυτην την νικη ζωης! τοσο πιο πολύ θα την εκτιμάμε, αρα κι τοσο πιο πολύ θα μας περασει υποσυνείδητα ότι πρεπει να την κραταμε!! δλδη θα νιώσουμε την αξια του να ειμαστε καθαροι !! μακρια από εξαρτησεις!!!
Τωρα ,σχετικα με την μητερασου, φιλεμου τα λογιασου μου δειχνουν ένα ατομα πολύ αξιολογο,το ότι εκτιμάς την μητερασου , το ότι αναγνωρίζεις τα οσα δυσκολα περασε για να σε φερει στην ζωη!! τα μυρια οσα περασε για να σας κρατησει εσενα κι τα αδελφια σου μεσα στην ζωη! γερα κι υγειες!! τα τοσα οσα εζησε για να σας μεταφερει ηθικες αλλα κι τον σεβασμο !! διοτι αυτά που λες φιλεμου μου φερνουν στο μυαλο ένα ατομο που το δασκαλεψε κι το διδαξε μια αξιολατρευτη μανουλα! με ευγενια! κι απυθμενη αγαπη για τα παιδακια της!! που όχι μονο τους προσφερε αληθινη αγαπη αλλα καταφερε να τους την μαθει κι σωστα!! φιλεμου είναι πολύ δυσκολο μια μητερα να μεγαλωσει ,να θρεψει 5 παιδακια !είναι ακομα πιο δυσκολο να μεγαλωσει 5 αδελφάκια κι να τα κανει σωστα ατομα για το κοινωνικο συνολο!! φιλεμου η μητερασου είναι ηρωιδα!!!