Τεραστιο προβλημα μετα απο χωρισμο
Καλησπερα σε ολους , ειμαι καινουργιος στη σελιδα .. συνηθως δεν κανω εγραφη σε σελιδες για να λες τα προβληματα μου αλλα αυτη τη φορα ενιωσα τεραστια αναγκη και θα θελα να ακουσω και 10 γνωμες απο καποιους πιο "ειδικους". Ειμαι 22 χρονων η πρωην πλεον κοπελα μου 19 τα ειχαμε 2.5 χρονια και με χωρισε πριν 1 μηνα και κατι μερες , ξεκινησαμε πολυ καλα την σχεση οπως ολες νομιζω στη πορεια υπηρξαν θεματακια τα οποια τα λυναμε γιατι υπηρχε αγαπη , λιγο πριν χωρισουμε αυτη ειχε τρελαθει στο αγχος λογο του οτι δεν περασε παννελληνιες και θα ξαναεδινε ... τρελαθηκε , δεν ηθελε ουτε βγει απο το σπιτι της και μεσα σε ολα αυτα τα τρελα τσουπ θελω να χωρισουμε γιατι δεν παει αλλο δεν εχω ορεξη για τπτ ειμαι πιεσμενη και δεν με νιωθεις , εχω καταθλιψη(????) , λοιπον που λετε τελειωνει το πραμα με εμενα να ειμαι χωμα για λιγες μερες καθως ηταν και γιορτες χριστουγεννων , μιλαω με εναν φιλο βγενουμε να τα πουμε ξεδινω βγενω ξανα παλι ξεχνιεμαι γγενω ακομα 3 φορες ολα κομπλε , στην τελευταια βολτα ομως την ειδα μπροστα μου και την επιασα και της μιλησα για να τα βρουμε κλπκλπ αυτη ανενδοτη μετα μιλαγαμε για 3 μερες μεσω ςμς παλι ουτε κουβεντα να ακουσει για επανασυνδεση γιατι λεει δεν θα λειτουργησει μιας και εχουμε προσπαθησει πολλες φορες , της ειπα οτι εχω κανει λαθη οτι εχουμε κανει λαλακιες και οι 2 και εχω αλλαξει και οτι θελω να προσπαθησουμε απο την αρχη και οτι παντα την αγαπουσα και θα την αγαπω ανενδοτη αυτη οτι δεν υπαρχει ελπιδα και ουτε θα υπαρξει , βεβεα για να πω την αληθεια μιας και την ξερω καλα μετα απο τοσο καιρο , την ρωτησα : με σκεφτοσουν καθολου , σκεφτοσουν τι κανω ? μου λεει : ναι ρε τρελο ενοοειτε οτι ανησυχουσα και ειδα και τα μυνηματα που μου εστελνες αλλα επελεξα νατα αγνοησω γιατι σου εχει κανει μεγαλο κακο ολο αυτο , επισης αναπολουσαμε τα παλια και αυτη ελεγε τα καλυτερα για μενα οτι ημουν στοργικος τρυφερος πιστος προστατεθτικος και ειλικρινης αλλα και τα κακα μου οπως πχ ζηλιαρης , πιεστικος και νευρικος , αλλα πραγματικα οτι λαθος εκανα το εκανα μονο απο αγαπη και δεν ειχα σκοπο νατην βλαψω και να την πληγωσω , πλησιαζω στο τελος εε μετα απο ολα αυτα παλι της ειπα να προσπαθησουμε ...ΟΧΙ αυτη. ε απο εκεινη τη μερα κλαιω σχεδον ολη μερα νιωθω πως θα πεθανω και δεν εχω καμια αισιοδοξια για τιποτα γενικα νιωθω σκουπιδι και δεν λεει να μου περασει με τιποτα ρε παιδια τη σκεφτομε συνεχεια....ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΩ ΑΛΗΘΙΝΑ, ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων και συγνωμη αν κουρασα απλα....ποναω.