Έχω ανοίξει και άλλο θέμα με τον αδελφό μου που κακοποιεί όλη την οικογένεια. Αποτελεί λοιπόν μεγάλο πρόβλημα μέσα στο σπίτι. Δεν δουλεύει και αυτός όπως εγώ και δεν είναι σε θέσει να δουλέψει γιατί είναι τρελό το παιδί και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Φοβάμαι όταν πεθάνουν οι γονείς μου ότι θα μου φορτωθεί και δεν θα ξέρω τι να τον κάνω. Τώρα κάνει φασαρίες στο σπίτι γιατί θέλει γυναίκα λέει και δεν τον θέλει καμία από την μία είναι και αξιολύπητος αλλά από την άλλη είναι και πολύ κουραστικός. Λέει ότι κίνητρο για να δουλέψει θα ήτανε μια γυναίκα και μία σχέση αν θα μπορούσε να κάνει γιατί τότε θα είχε και την ζωντάνια να δουλέψει. Όλα αυτά εγώ τα βρίσκω κουραφέξαλα και μένα μου έχει πέσει το ηθικό γιατί βάζω συνεχώς κιλά και αυτή η κατάσταση με τον αδελφό μου είναι ανυπόφορη. Πραγματικά δεν υπάρχει άλλο τέτοιο παιδί στην οικουμένη τόσο ιδιότροπο και άσχημο στην συμπεριφορά και είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας μου αφού μας βρίζει όλους και δεν βρίσκει τίποτα καλό πάνω μας πράγμα που δεν ισχύει γιατί οι γονείς μου τουλάχιστον είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά!!!!!! Έχω και εγώ τα δικά μου προβλήματα και δεν μπορώ να ασχολούμαι με αυτόν. Πρέπει και εγώ να ψάξω να βρω μια δουλειά τουλάχιστον. Αυτός το μόνο που κάνει κάθε φορά είναι να μας ρίχνει το ηθικό τόσο το δικό μου όσο και των άλλων μελών της οικογένειας. Επίσης εγώ είμαι 79 κιλά και έπρεπε να ήμουνα 58 και αυτό με ρίχνει πολύ το ηθικό. Τα κιλά μου δεν χάνονται και κάνω πολλές προσπάθειες για αυτό αλλά μένω στα ίδια.