Καλησπερα! Δεν ειμαι καθολου καλα τις τελευταιες μερες με αποκορυφωμα τη σημερινη μερα. Νιωθω θλιψη δε μπορω να περασω καλα σε οτιδηποτε και να κανω. Μουδιαζουν τα χερια και το κεφαλι μου και εχω παρατηρησει οτι εκνευριζομαι πολυ ευκολα. Παρολα αυτα προσπαθω στους γυρω μου να δειχνω οτι ειμαι μια χαρα χαρουμενη και ηρεμη. Οταν κατι καταλαβαινουν και με ρωτανε τι εχω απαντω παντα οτι ζαλιζομαι λιγο. Η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες η θλιψη μου ειναι τοσο εντονη που μου κοβει την ανασα. Τα βραδια δεν κοιμαμαι καλα πεταγομαι καθε μια ωρα κανω ενα τσιγαρο και ξανακοιμαμαι. Βλεπω κατι ονειρα ολοκληρες περιπετειες και ξυπναω περισσοτερο κουρασμενη. Οταν ξημερωνει με πιανει παλι στεναχωρια γιατι θα ξαναρχισουν τα βασανα μου. Δεν μπορω αλλο θελω να τελειωνει ολο αυτο να σταματησει να φυγει. Δεν περναω καλα. Ολα τα παραπανω γινονται ακομα πιο εντονα οταν βγαινω εξω με φιλους και φιλες. Εκει αρχιζω μεσα μου την συγκριση. Τους βλεπω να γελανε μεσα απο την καρδια τους κι εγω καθομαι σαν χαμενη και προσποιουμαι την χαρουμενη και την ψυχη της παρεας. Παω ωστοσο στην τουαλετα κλαιω λιγο και μετσ γυρναω σαν να μην εγινε τιποτα. Αισθανομαι οτι δεν παιρνω χαρα απο πουθενα. Οτι και να γινει οπου και να παω εγω θα ειμαι θλιμμενη. Τι να κανω???? Υπαρχει κατι που μπορει να το αλλαξει ολο αυτο?