Καλησπερα!!
Στη σχολη μου ειναι μια κοπελα, απο αλλο τμημα, η οποια νομιζει οτι εγω κ οι φιλες μου την κοιταμε περιεργα και γελαμε..πραγμα που ΔΕΝ ισχυει!!
Εμεις με αυτη δεν εχουμε μιλησει ποτε..ουτε τα τυπικα..δεν ξερω τι κολλημα εχει φαει..
Πηγε κι εστειλε το προφιλ μου σε ενα κοινο καθηγητη μας κ τον ρωτουσε αν με εχει μαθητρια κ οτι την κοροιδευουμε και τετοια.. Σκεφτηκα να της στειλω στο facebook πολυ ηρεμα και πολιτισμενα τι ακριβως εχει παθει αλλα δε ηθελα να με περασει για κοτα που της τα λεω με μηνυματα κι οχι απο κοντα..τελοσπαντων της εστειλα τελικα μηνυμα ηρεμα πριν λιγο αλλα δεν εχει απαντησει ακομα..και δεν ξερω αν θα το κανει
Οι φιλες μου λενε να μην ασχοληθω αλλα δε θελω να λενε κουταμαρες χωρις να εχουμε κανει κατι και να δινουμε λαθος εντυπωσεις γιατι πραγματα δεν εχουμε ασχοληθει ποτε μαζι της..
Ξερω οτι εχει πει κ για αλλες δυο κοπελες απο το τμημα μου οτι την μισουν αλλα ειναι πολυ μεγαλυτερες απο εμας και δε νομιζω να καθονται να ασχολουνται και να "μισουν" 20χρονα..ελεος!
Θεωρω οτι εχει καποιος κομπλεξ και μαλλον νομιζει οτι ολοι την σχολιαζουν αρνητικα..δεν ξερω!
Αν δε μου απαντησει στο μηνυμα να την πιασω αυριο απο κοντα ή να το αφησω ετσι? Γενικα ειμαι πολυ νευρικη σαν ατομο και για αυτο της εστειλα απο facebook..γιατι απο κοντα δεν ξερω κατα ποσο θα κρατιομουν να μη τη βρισω..ειδικα αν με ειρωνευοταν
Ποια ειναι η αποψη σας? Τι με συμβουλευετε?