Συγνώμη που σας έχω ζαλίσει και όλο ανοίγω καινούρια θέματα... αλλά δεν είμαι και πολύ καλά... ενώ θα έπρεπε να πετάω...
Την Δευτέρα έδωσα εξετάσεις για δίπλωμα ταξί, για δεύτερη φορά, και πέρασα... επιτέλους το πήρα. Ταξί έχει ο πατέρας μου, ενώ στην αρχή ήταν αντίθετος με το να δουλέψω ταξί, τελικά κατάλαβε πως δεν έχω και πολλές εναλλακτικές για εργασία και έτσι δέχτηκε... Επειδή το ταξί είναι του πατέρα μου θα έχω μόνο την πρωινή βάρδια η οποία είναι καλύτερη και σε λεφτά, εκτός του ΣΚ και φυσικά δεν έχει τους κινδύνους που έχει η βραδινή... κι αυτό με χρήματα σαν να δούλευα εναλλάξ...
Και εχθές την έκανα ξανά ρε γαμώτο... ήπια πάλι... μετά από τόσο καιρό... και με ηπατίτιδα αυτή την φορα... Προφανώς δεν άντεξα την χαρά μου ή δεν άντεξα τα όνειρα πως επιτέλους θα αυτονομηθώ... ή ίσως δεν άντεξα την ευθύνη της αυτονόμησης και την κόντρα που θα φέρει με την μητέρα μου, μιας και θα απαιτήσω κάποια πράγματα για το καινούριο μου σπιτικό τα οποία υπήρχαν στο παλιό αλλά η μάνα μου ή χάρισε ή πέταξε...
Τώρα με έχει πιάσει και ένα άγχος πως δεν θα προλάβω να ζήσω τίποτα από την "καινούρια μου ζωή" πως θα με προλάβει το συκώτι και θα πεθάνω... Εξετάσεις που έδειξαν πως έχω ηπατίτιδα έχω κάνει πάνω από μήνα... έκανα την μαλακία και ζήτησα από την μάνα μου να κλείσει ραντεβού με ηπατολόγο από το τηλέφωνο της δουλειάς της γιατί δεν είχα κάρτα... Ραντεβού μου έκλεισε μετά από ένα μήνα... και πήγα χωρίς χρήματα στο νοσοκομείο και όπως πήγα έφυγα... Έχω ξανά ραντεβου την Παρασκευή... σε τρεις μέρες...
Φοβάμαι τόσο πολύ... φοβάμαι πως αυτός ο μήνας που πέρασε έκανε πολύ κακό... Είναι και πως η μάνα μου δεν αγχώνεται για το θέμα και ως αγχωτικό άτομο "νιώθω την υποχρέωση" να αγχωθώ εγώ... δεν ξέρω... φοβάμαι τόσο πολύ... πάνω που άρχισα να νιώθω καλά να ελπίζω ξανά και να ονειρευτώ... κράτησε τόσο λίγο... και σαμποτάρισα τον εαυτό μου ώστε να τον ξανα ρίξω σε θλίψη...
"Γιατι δεν επιτρέπει στον εαυτό της να χαρεί?" είχε ρωτήσει η μητέρα μου έναν ψυχίατρο που πήγαινε με την τότε κολλητή της πριν αρκετά χρόνια... Αυτό ακριβώς νομίζω πως κάνω κι εγώ... Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να χαρεί...
Νιώθω τόσο χάλια ρε γαμώτο... τύψεις και φόβο... Ενοχές γιατί ήπια εχθές και σήμερα και γιατί άφησα την ευθύνη του ραντεβού στην μάνα μου με αποτέλεσμα να χαθεί΄ένας μήνας... Γιατί μου φέρομαι έτσι? Γιατί? Δεν με αντέχω άλλλο