Παράλληλες σχέσεις- μήπως έχω πρόβλημα ??
Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα να γράψω στο forum καθότι απελπισμένη…. Το πρόβλημα μου είναι οι σχέσεις και κυρίως οι παράλληλες σχέσεις. Εδώ και 8 χρόνια έχω δεσμό με έναν άντρα ο οποίος μου έχει μεγάλη αδυναμία. Τα προβλήματα της σχέσης άρχισαν να φαίνονται από τα πρώτα χρόνια (είχαμε βαλτώσει) αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να χωρίζω. Τελευταία 2 χρόνια γνώρισα έναν άντρα με τον οποίο διατηρώ παράλληλη σχέση. Ούτε και από αυτή τη σχέση παίρνω αυτό που θα ήθελα και τελευταίους 6 μήνες δημιούργησα και μια τρίτη σχέση όπου τότε συνειδητοποίησα ότι πράγματι έχω πρόβλημα….Η καθημερινότητα μου είναι μια τρέλα, τρέχω από τον έναν στον άλλον χωρίς ουσιαστικά να το θέλω, δεν έχω κοινωνική ζωή όπως καταλαβαίνετε γιατί δε γίνεται ( πότε να τα προλάβω όλα??). Μένω με τους γονείς- είμαι 31, οπότε αυτό διευκολύνει το άθλιο σχέδιο μου καθώς κανένας δε μπορεί να έρθει να με επισκεφτεί στο σπίτι και κανένας δε γνωρίζει την ύπαρξη του άλλου. Είναι λες και από τη στιγμή που θέλει κάποια πράγματα ο άλλος εγώ δεν έχω επιλογή..το ξέρω ότι είναι απαράδεκτο να κοροϊδεύω τους ανθρώπους, θέλω να ξεφύγω και να έχω μια φυσιολογική ζωή αλλά δε ξέρω πως..Δε ξέρω τι θα πει να είσαι ειλικρινής, να ξεκαθαρίζεις, να χωρίζεις, να έχεις αυτοεκτίμηση και να βάζεις όρια. Πράγματα που για τους περισσότερους είναι απλά. Ποτέ δεν ήμουν πιστή, το γεγονός ότι είχα σχέσεις δε με εμπόδιζε ποτέ από το κανώ σεξ με άλλους, είχα τύψεις άλλα δε μπορούσα να το ελέγξω και δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα μέχρι εδώ. Το ξέρω ότι είναι λάθος όλο αυτό αλλά στη σκέψη ότι θα είμαι τελείως μόνη μου τρελαίνομαι. Δεν περιμένω κάτι από εδώ απλά ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο η ψυχοθεραπεία σε αυτή τη περίπτωση θα βοηθούσε και σε ποιες περιπτώσεις κάποιος επιλέγει να δει έναν ειδικό? Δεν έχω κάποιο ψυχοσωματικό σύμπτωμα και σκεφτόμουν μήπως είμαι υπερβολική – από την άλλη έχω προσπαθήσει κατά καιρούς να ξεκαθαρίσω αλλά δε τα καταφέρνω μόνη μου…