Χαζοσυναισθηματικές απορίες
Καλησπέρα και απο μένα.Ήμουν με κάποιον 2.5 χρόνια.Πολύ έντονη σχέση,με πολλούς καβγάδες αλλά και πολύ πάθος και αγάπη.Πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις και πολύ έντονη θέληση και απο τους 2 αλλά κυρίως απο αυτόν.Εγώ πάντα στις σχέσεις μου φοβόμουν να ανοιχτώ για να μην ξαναπληγωθώ όπως στο παρελθόν αλλά και με αυτόν όταν συνέβη κάποια στιγμή έριξα τις δυνάμεις μου και του ανοίχτηκα ολοκληρωτικά..Απο το καλοκαίρι είχαμε πολλά θέματα αλλά πάντα ξαναγύριζε ο ένας στον άλλο κι εγώ άρχισα να δένομαι πολύ και να μην θέλω να χωρίσουμε..Μέχρι το σεπτέμβρη που αποφασίσαμε οτι δε παει άλλο και κάναμε να μιλήσουμε ένα μήνα.Εγω ήμουν καλά και ήρεμη αν και μου έλειπε πολύ αλλά δε με επηρέαζε στη καθημερινότητα μου.Φυσικά αυτός ξαναπήρε τηλέφωνο τρελαμένος και εγώ παρά τις αρχικές μου αντιρρήσεις τον ξαναβρήκα και περάσαμε ένα τέλειο τριήμερο αφού μένουμε σε διαφορετικές πόλεις.Ένιωσα πολύ ερωτευμένη αλλά κράτησε λίγο καθώς 2 μέρες μετά από απόσταση ξανατσακωθήκαμε για τους ίδιους χάλια λόγους.Είπαμε και οι 2 βαριές κουβέντες τις οποίες εγώ μετάνιωσα κατευθείαν αλλά στα τηλεφωνήματα μου μετα ήταν επιθετικός και πολύ αντίθετος.Με τα χίλια ζόρια τον έπεισα να βρεθούμε όπου και ήταν μια περίεργη κατάσταση που δεν ήθελε ουτε να ακούσει για σχέση αλλά κατα κάποιο περίεργο τρόπο καταλήξαμε να κάνουμε σεξ πολύ ωμό και χωρίς συναίσθημα που με χάλασε πολύ γιατί δεν ήθελα έτσι..2 μέρες έπαιρνε τηλ και μηνύματα αλλά ήμουν πολύ χάλια και κάναμε 2 βδομάδες να μιλήσουμε όταν έστειλα εγώ αλλά πάλι καταλήξαμε να με βρίζει πολύ,να μου λέει τέρμα οτι δε με σκέφτεται καν και οτι η ζωή του είναι τέλεια χωρίς εμένα..Έπαθα σοκ με κρίσεις άγχους και μεγάλη στενοχώρια και μαθαίνω απο ένα φίλο του οτι κάτι έκανε με κάποια άλλη κι εκει κατέρρευσα.Του έστειλα οτι το ξέρω και οτι τέλειωσαν όλα και κατέληξε να μου στέλνει απανωτά μηνύματα και τηέφωνα όπου δεν απάντησα οτι όντως έκανε κάτι με κάποια μια φορά και τέλος,οτι με αγάπησε περισσότερο απο οτιδήποτε,οτι μου έλεγε ψέματα οτι δε με σκέφτεται για να φύγω γιατι δε μπορεί να με ξαναδεί και άλλα τέτοια.Δεν απάντησα παρά μόνο μετά απο μέρες πτι δεν ήθελα να μισηθούμε και να χαθούν οι όμορφες στιγμές παίρνοντας ένα τυπικό μήνυμα να σαι καλά όλα τα άλλα δεν εχουν νόημα..Είμαι πολύ χάλια και δε ξέρω πως να το αντιμετωπίσω..Ξεχνιούνται τόσο εύκολα τα πάντα;Είναι όντως καλύτερα μακρία μου;Τόσο καλό του έκανε ένα σεξ με ένα χαζό πιτσιρίκι;Μου καίει το μυαλό το ότι με ξέχασε και δε με σκέφτεται καν..Συγνώμμη για το μεγάλο κείμενο αλλά έχω τρελαθεί απο τη στενοχώρια μου..