υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι μονοι τους που θελουν να κανουν σχεση αλλα εγω προσωπικα δεν καιγομαι για αυτο.Ειχα κανει σχεσεις στο παρελθον κ εχω απογοητευτει.Δεν με νοιαζει λογω ηλικιας να δημιουργησω οικογενεια.Εαν το χει το τυχερο μ να κανω σχεση κ να βρω τν συντροφο της ζωης μου καλως να γινει.Δεν κλαιγομαι κιολας ομως να το κανω.Ξερω πως δεν μπορω να χω καποιον συντροφο γιατι πολυ απλα δεν βρισκω καποιον που να μ κανει .Μου γνωρισαν (χωρις να τους το ζητησω) εναν τυπο που δεν μαρεσε καθολου και απο συμπεριφορα καμμια αισθηση ο κυριος.Μου λεγαν ομως αφου εισαι μονη να κανεις σχεση με τον τυπο.Μα γιατι?Γιατι να ξαπλωσω με εναν τυπο που δεν τον θελω?Δεν ειναι σαν βιασμος αυτο?Επειδη το λενε οι αλλοι?Η να σου λενε α υπαρχει το ταδε παλικαρι που ειναι ελευθερος κανε κατι μαζι του.Το παλικαρι το ρωτησαν αν ενδιαφερεται για μενα?κ χιλια παλικαρια να υπηρχαν αμα δεν δειξουν ενδιαφερον επειδη ειναι ελευθερα θα παω εγω να τους την πεσω για να μην ειμαι μονη...Ας λογικευτουν μερικοι.Τροχονομο θα βαλουν στα ερωτικα μ ζητηματα?Κοιταω να περναω καλα κ δεν μ ενδιαφερουν ολα αυτα τα στερεοτυπα.Μην πω για το αλλο που χω ακουσει κ γελαω κυριως απο μεγαλους σε ηλικια ατομα...κανε σχεση ακομα κ με ασχημο για να σε παντρευτει κ να σε καλυψει οικονομικα..αχαχαχα...κλαιω απτα γελια..καταρχας ποιος ειπε πως αν ξεκινησεις μια σχεση με εναν ασχημο σιγουρα αυτος θα σε παντρευτει κιολας?