Να'μαστε πάλι εδώ.....μούδιασμα αντίχειρα..και άλλα ευτράπελα
Καλησπέρα σε όλους,
υποφέρω από κρίσεις πανικού και ίσως γενικευμένη αγχώδη διαταραχή - ετσι ξερω τουλαχιστον. Τον τελευταίο χρόνο επαιρνα εφεξορ το οποιο το ελαττωσα και το αντικατεστησα με ενα λαντοζ την ημέρα το οποιο δεν νομιζω οτι μου κανει και τιποτα δηλαδη..για να εξηγηθώ: πανικούς δεν έχω πια γιατι εχω μαθει τουλαχιστον να μην το εξωτερικεύω. μέσα μου ομως υπαρχει ενα μπερδεμα.
και μεσα σ'ολα μετα απο μια περιοδο αρκετου τρεξίματος στη δουλεια εδω και 15 ημέρες αρχισε να μου μουδιαζει ο αντιχειρας μου...ορκίζομαι οτι δεν πανικοβληθηκα δεν ετρεξα σε γιατρο οπως θα εκανα παλαιοτερα.παρατηρησα δε οτι το θεμα επιδεινωνεται οταν κανω προς τα πίσω τον αυχενα, μη σας πω ότι μυρμηγκιαζει τοτε και ο δεικτης.
Με τα πολλά χθες πήγα σε εναν χειροπρακτη ορθοπεδικο ο οποιος παραλληλα μου εγραψε και καποια φυτικα σκευασματα καθως μου ειπε οτι ειναι και αυχενικο το θεμα αλλα και βιοχημικό.
μεσα στα υπολοιπα μου εγραψε και Rhodiola που συστήνεται για το άγχος χωρίς εγω να του πω κατι.
Έχετε εμπειρια από το συγκεκριμένο; φυσικα εγω τωρα εχω αγχωθεί και ψαχνω μηπως ειναι καποια νευρολογική παθηση ξερετε..ταυτοχρονα στις εξετασεις μου βρεθηκε χαμηλη B12...
ολα αυτά μαζί...:(