Γεια σας παιδια.
Χριστός Ανεστη, χρόνια πολλα με υγεια και χαρά σε όλους.
Θελω να σας μιλησω για κάποια θεματα που μου έτυχαν τον τελευταιο καιρο.
Ηθελα να αγοράσω κατι απο ενα μαγαζι και πηγα για να δω αν το εχουν, ποσο κανει και λοιπα, και μεσα δουλευε μια παλια μου συμμαθήτρια απο το λυκειο. Μαλιστα αυτην την κοπέλα τότε ήμουν ερωτευμένος μαζί της τότε. Μαλιστα πριν απο 6-7 χρονια την ειχα ξανασυναντησει και μου είχε δωσει το τηλ της και την ειχα πάρει να βγουμε αλλα με απεφευγε και μετα δε το σηκωνε.
Ηρθε λοιπον να με εξηπηρετησει και με κοιταξε καλα καλα και μου είπε πως απο κάπου με ξέρει. Της είπα ποιος είμαι και με θυμηθηκε. πιασαμε λιγο την κουβέντα και με εξυπηρετησε. Στο τέλος της ζητησα το τηλ της και μου το έδωσε (αν και ένιωσα πως το έκανε απο ευγενια περισσοτερο). Την επόμενη πηγα να αγορασω αυτο που ήθελα αλλα αυτη απο ότι μου είπαν είχε ρεπό εκεινη την μερα. Την πηρα τηλ, για να της πω να βγουμε αλλα ήταν αρρωστη (για αυτο είχε πάρει ρεπό) και ετσι δε της το είπα καθολου. Την επόμενη εβδομάδα της εστειλα ενα μηνυμα που την ρωτουσα τι κάνει αλλα δε μου απάντησε. Το πρωι του Πασχα την πηρα τηλ και δε το σηκωσε, το απογευμα την ξαναπηρα και πάλι δε το σηκωσε οποτε της εστειλα ενα μηνυμα για χρόνια πολλα και μου απάντησε "επίσης".
Αρα με ξανα απεφευγε....
Εδω και καιρο στην δουλεια ερχεται μια κοπέλα και πειράζει ο ενας τον άλλον. Μεχρι μπουνια μου είχε παιξει μια μερα... Ενας φίλος μου μας είδε και μου είπε να της δωσω το τηλ μου για να βγουμε με αυτην... εγω φοβομουν πως δε θα θελει αλλα πείστηκα να το κάνω. Ετσι οταν ήρθε της είπα να της δωσω το τηλ μου και μου είπε πως δεν είναι πολυ κοινωνικη και δε μιλαει πολυ στο τηλεφωνό της, και της είπα δε πειράζει ας το πάρεις και ας μην μιλάμε στο τηλεφωνο.... προτιμω απο κοντα καλυτερα. Εγραψα σε ενα χαρτι το τηλεφωνο μου και εφυγε τρεχοντας... στην κυριολεξια.... εφυγε τρεχοντας!!!!!!!!
Δε ξερω παιδια... τοσο χαλια ειμαι σε αυτο.... μηπως είμαι τερας.... μηπως εχω μια καποια αυρα που διωχνει όλες τις γυναικες!?
Ολοι λενε πως στην σημερινη εποχη ειναι ευκολο να βρεις κοπελα γτ ειναι πιο ευκολες απο παλια... γτ εγω αυτο δε το βλεπω σε μενα!!!