Quote:
Originally posted by Paprika
Τα φάρμακα στοχεύουν στο σύμπτωμα. Έχεις κατάθλιψη? σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά για παράδειγμα.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΓΥΝΕΤΑΙ!!!!!ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ..ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΟΟΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...
Το ότι τα φάρμακα χτυπάνε το σύμπτωμα σημαίνει ότι η αιτία παραμένει. Το σύμπτωμα απλά \"ξεχνιέται\".
ΞΑΝΑΛΕΩ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΟΣΟ ΑΤΟΠΟ...
ΕΓΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑ ΥΦΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΣΕΙΣ
ΕΙΠΑΜΕ ...
Τα φάρμακα χρησιμοποιούνται σε διάφορα πλαίσια κατασταλτικά. Υποστηρικτικά δηλαδή στη θεραπεία. Θέλω για παράδειγμα τον πελάτη που έχω απέναντί μου να έχει καλή επαφή με την πραγματικότητα όταν θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημά του. Είναι για παράδειγμα χρήσιμο να παίρνει κάποια αγωγή που θα τον κρατά από το να ξεσπάσει σε μια κρίση μανίας.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΕΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΕΣΑ ΜΠΡΑΒΟ..
Ωστόσο, ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια κι είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.(
(((( ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑΙ....ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΑ..ΟΧΙ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ...ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ,..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΙΩΜΑ..ΚΑΙ ΣΤΗΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ .
Τα φάρμακα δίνουν μια γρήγορη \"λύση\" και έτσι μπορεί να \"βοηθούν\" κάποιον να ξεμπερδέψει χωρίς πολλά πολλά
...ΕΔΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΩΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΥΣΗ?????ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ? 2 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΣΗ ΛΥΣΗ??ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ....ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΑΡΓΗ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ???
.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ....ΠΑΛΕΥΕΙ...
Δεν υπάρχει μέθοδος που να έχει σίγουρα αποτελέσματα σε όλους τους ανθρώπους.
ΣΩΣΤΑ
Αυτό είναι θέμα επιλογής, και των ανθρώπων που θέλουν να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημά τους, αλλά και όσων ασχολούνται με την ψυχοθεραπεία. ??????