ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΖΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ..ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ..!!!!!!
γεια σας και επίσημα απο μενα!!!!ειμαι η αντζυ η αγγελικη η saxowoman (οπως θελετε) και μολις αποφασισα να ξεκινησω την κατηφορα των κιλων μου!!!!!μερες τωρα διαβαζω ολες σας τις ιστοριες και ολο και περισσοτερο ανυπομονω για να βαλω των δακτυλιο.. οπως εχω ξαναπει και σε αλλη δημοσίευση μου ειμαι 26 χρονων 97 κιλα με 1.70 υψος και παρα παρα πολυ ομορφη(δεν ξερω πως μπορω να ανεβασω μια φωτο μου να δειτε πως ειμαι) αν και φοβαμαι τα χειρουργεια γιατι δεν εχω ξανακανει πηρα λοιπον την αποφαση να βαλω δακτυλιο .πιστευω οτι ειναι ενα βημα ζωης.για να πω την αληθεια βαρεθηκα να ειμαι μια χοντρη οπως καποτε με αποκαλεσε καποιος περαστηκος στον δρομο.αν εξερεσεις καποιες μερες απελπισιας που δεν με αντεχω να με βλεπω στον καθρεφτη δεν θα ελεγα οτι εχω κομλεξ με τον εαυτο μου...αντιθετως επειδη ειμαι πολυ επιμονη μπορω να κανω τα ιδια ακριβως πραγματα που κανει μια αδυνατη πχ κανω 6 χρονια κανω χορο τα τελευταια 5 ειδικεύομαι στο oriental με πολλες πολλες βραβεύσεις και επαίνους επισης συζώ με εναν πολυ πολυ ομορφο αντρα που σκοπευουμε να παντρευτουμε και που ποτε δεν με εχει κανει να νιωσω ασχημα για τα κιλα μου ...θελω ομως να κανω κατι για μας !!!! κατι που θα με κανει να νιωθω εγω καλυτερα αρα και αυτος (ο αντρας της ζωης μου).και ο λογος που ανοιξα αυτο το θεμα ειναι γιατι τοσες μερες που ειμαι σε αυτο το forum σας νιωθω ολες ολους τοσο κοντα μου που θα ηθελα απο εδω και περα να μοιραζομαι την κατηφορα των κιλων μου -χαρα μου μαζι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!
την δευτερα εχω ραντεβου με τον γιατρο για να μου εξηγησει το ποτε και το πως θα γινει η επεμβαση.σας ευχαριστω για τον χρονο σας και αποδω και περα θα τα λεμε συχνοτερα!