Quote:
Originally posted by mpempa
Παιδιά, εφώ δοκίμασα όλες τις κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Από τις ακριβότερες 100 ευρώ και πάνω μέχρι τις φθηνότερες 15 ευρώ και κάτω. Δεν είδα από καμία χαϊρι και προκοπή εννοείται και πάντα σε συνδυασμό με δίαιτα.
Μπορώ να πώ πως βρήκα το μυστικό κατά της κυτταρίτιδας σε ελάττωση κατά μεγάλου ποσοστού μόνο με 3 ευρώ και όχι με του κόσμου τα λεφτά που έχω ήδη δώσει!!!!!
Το μαγικό αυτό σκεύασμα λέγεται johnson baby oil !!!!
Καθημερινά ντουζάκι και πριν βγω από την μπανιέρα βρεγμένη χωρίς να σκουπιστώ με πετσέτα αλοίφω όλο το σώμα με λάδι Johnson για μωρά. Μετά ταμπονάρομαι με την πετσέτα( δεν σκουπίζομαι να φύγει το λάδι) και βγαίνω. Μέσα σε 40 λέπτά (σε ζεστό μέρος)έχει στεγνώσει. Αν κάτσεις σε δωμάτιο με αιρκοντίσιον στεγνώνει σχεδόν αμέσως.
Όταν βελτιωθεί αρκετά η κυτταρίτιδα, μετά βάζεις μόνο κάθε φορά που κάνεις μπάνιο. Αυτό πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για πάντα αν μπορείς!
Εγώ ήδη το εφαρμόζω κανα μήνα μόνο και έχω ξετρελαθεί από το αποτέλεσμα!!!! Ακόμα και οι ραγάδες από την εγκυμοσύνη μου έχουν σβήσει αρκετά! Μου το είπε μια γιατρός και είπα να το δοκιμάσω ειδικά εγώ που δεν πίνω και πολυ νερό γενικά.
Ασε δε που το δέρμα συσφίγγει και είναι τέλειο!!
Δοκιμάστε το κορίτσια και αφήστε τις κρέμες που είναι απάτη και κακό στη τσέπη μας!
Επίσης να αναφέρω οτι εγώ έχω πάρει και ένα σφουγγάρι-γάντι και τρίβω με δύναμη τις περιοχές αυτές με φορά από κάτω προς τα πάνω.Φθηνό είναι κι αυτό. Γύρω στα 2 ευρώ.
και ό,τι ήθελα να ρωτήσω τι προτείνουν τα κορίτσια μου για κρέμες (κυτταρίτιδα, σύσφιξη κ ενυδάτωση). Θα δοκιμάσω το λαδάκι σου λοιπόν.. όχι μόνο για το οικονομικό θέμα, αλλά και επειδή θα θελα ένα προιον για να αντιμετωπίσει το τριπλό θέμα. είναι που είναι αρκετά τετραγωνικά η κορμάρα.. αν πάρω 3 ακριβές κρέμες, κλάψε με!!!