καταρχήν καλημέρα και καλό κουράγιο σε όλους.
Το τελευταιο σαββατοκύριακο το περασα μεσα στην απογοητευση την θλιψη και τις αρνητικες σκεψεις. δεν εχω παει ποτε μου σε ψυχολογο (αν και θα ηθελα καποιες στιγμες στο παρελθον να παω) αλλα μαλλον ειχα πεσει σε καταθλιψη. το προβλημα ειναι οτι δεν βιωσα καποιο εντονο αρνητικο συμβαν για να με ριξει τοσο. Απλα ένοιωθα ομως οτι ολα στην ζωη μου πανε χαλια και οτι ολα ειναι στραβα και αυτο το συναισθημα το νοιωθω κατα καιρους εδω και πολλα χρονια.
το ανησυχητικο ειναι οτι αντικειμενικα τα πραγματα ειναι καλα και για να γινω συγκεκριμενος
1) εχω την σταθερη μου δουλεια (δημοσιο)
2) εχω σχεση με καλη και ωραια κοπελα
3) εχω την υγεια μου
4) εχω τους γονείς μου (παρολο που δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις μαζι τους)
5) η εμφανιση μου ειναι αρκετα καλη
τα συναισθηματα λοιπον που βιωσα το πσκ αλλα και κατα τακτα χρονικα διαστηματα ειναι καπως ετσι
1) εχω σκατοδουλεια , 8α ηθελα καλυτερη
2) εχω προβληματα με τη σχεση μου, εχει πεσει ρουτινα, 8α ηθελα ισως κατι ποιο εντονο
3) χαλια οι σχεσεις μου με τους γονεις μου, δεν εχουμε καλη επικοινωνια , θα ηθελα να εχω καλυτερες σχεσεις αλλα δεν κανω και εγω κατι να αλλαξει αυτο
4) θα ηθελα να εχω καλυτερη εμφανιση
5) φοβος για το μελλον και διαφορες αλλες φοβιες
6) μιζερια
7) αισθημα του οτι κατι μου λείπει απο την ζωη μου
8) έλλειψη αυτοπεποιθησης
κτλ
κτλ
ενω λοιπον η λογικη μου λεει οτι ολα πανε καλα , μερικες φορες χανω τον ελεγχο και ολα γινονται μαυρα και αραχνα.
ισως το προβλημα μου να ειναι πολυσυνθετο ισως να ειναι και πολυ απλο οπως και να εχει ενοιωσα την αναγκη να το εκθεσω μηπως και αισθανθω καλυτερα και μηπως μεσα απο προτασεις και απαντησεις βγει κατι καλο.