Δημόσια Νοσοκομεία για Επεμβάσεις Παχυσαρκίας
Γεια σε όλους και όλες :starhit:
Σας διαβάζω καιρό τώρα και σήμερα αποφάσισα να γραφτώ και να σας παραθέσω το πρόβλημά μου μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε.
Είμαι 31 ετών, φυσιοθεραπευτής. Έκανα πολλά χρόνια πρωταθλητισμό και σταμάτησα πριν από 8 χρόνια. Από 80 κιλά, έγινα 110, πράγμα που δεν με εμπόδισε από το να δουλεύω 14 ώρες την ημέρα.
Πριν από 3 μήνες, διεγνώσθηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Η ασθένεια με κτύπησε σε χρόνο ανύποπτο και μου άφησε κάποια κινητικά προβλήματα τα οποία βέβαια είναι πολύ πιο έντονα και λόγω της παχυσαρκίας.
Τώρα λόγω άπειρης κορτιζόνης, είμαι 130 κιλά και δεν το βλέπω να σταματάει αν και μισώ τα γλυκά και το αλκόολ και τρώω υγιεινές τροφές.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω επέμβαση και εδώ ήρθε το μεγάλο πρόβλημα.
Δε ξέρω σε ποια νοσοκομεία κάνουν το sleeve γιατί δεν παίζουν χρήματα για ιδιωτικό.
Τα έψαχνα ένα ένα, βρήκα σήμερα το όνομα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης σχετικά με αναφορές ονομάτων στο διαδίκτυο. στο Ιπποκράτειο, ο οποίος μου είπε αγενέστατα ότι δεν κάνει τις επεμβάσεις πλέον στο νοσοκομείο και ότι γίνονται μόνο ιδιωτικά.
Μου είπαν για Ευαγγελισμό, Γεννηματά κλπ. Παίρνω τηλέφωνα και δε το σηκώνει κανείς εδώ και 2 μήνες. Είναι δύσκολο να πηγαίνω εκεί καθώς δε μπορώ να οδηγήσω τη μηχανή μου πλέον.
Μήπως ξέρετε νοσοκομείο και γιατρό να πάρω τηλέφωνο να κλείσω ένα ραντεβού?
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας ζάλισα :tumble: