Σας χαιρετω!
Παει καιρος απο τοτε που ανακαλυψα το φορουμ αυτο,αλλωτε το διαβαζα πιο συχνα αλλωτε λιγοτερο αλλωτε καθολου.Σημερα αποφασισα να γινω μελος του.
Ειμαι 30χρονων και127 κιλα.Θελω να φτασω τα 67.
Εχω υψος 1.70, ισως και λιγο παραπανω.
Δε με ενδιαφερουν οι εγχειρησεις παχυσαρκιας για παρα πολλους λογους.Σεβομαι απολυτα οσους τις επιλεγουν αλλα δεν ειναι η λυση για τη δικη μου περιπτωση.
Θα προσπαθησω να πετυχω το στοχο μου με διατροφη και ασκηση.
Θεωρειτε οτι ειναι εφικτος στοχος το χασιμο 60 κιλων;
Εχετε αποψη για το αισθητικο αποτελεσμα;Θελω να πω,βασει της οποιας προσωπικης εμπειριας σας και οσων εχει τυχει να δειτε η να ακουσετε,νομιζετε οτι θα χαλαρωσω τοσο που δε θα βλεπομαι και θα χρειαστω οπωσδηποτε χειρουργικο μαχαιρι στη συνεχεια;
Σας επισημαινω οτι κρεμα μετα το μπανιο παντα εβαζα και θα συνεχιζω να βαζω,το διατροφικο μου προγραμμα λεει οτι θα πινω 10 ποτηρια νερακι την ημερα και μην ξεχνατε οτι θα τα χασω ενω γυμναζομαι συστηματικα με αξιοπρεπεστατη διαρκεια και ενταση.
Σας παρακαλω, πειτε μου τη γνωμη σας.
Εχω δουλεψει παρα πολυ με τον εαυτο μου εδω και ενα χρονο,ισως και παραπανω,ειμαι πολυ συνειδητοποιημενη και ενημερωμενη και ειμαι ετοιμη να κανω την προσπθεια μου.Αυτο που με ριχνει ειναι οταν σκεφτομαι οτι ισως χαλαρωσω τοσο που δε θα βλεπομαι χωρις ρουχα.Ειναι πολλα τα κιλα. Θα ειμαι η μιση...Που θα παει ολο αυτο το δερμα;
Eνω ειμαι αποφασισμενη και αισιοδοξη,αυτες οι σκεψεις περι δερματος με ριχνουν κανονικα στα ταρταρα.
Σας ευχαριστω που διαβασατε μεχρι εδω, περιμενω τις σκεψεις σας.
Nα ειστε καλα!