Σημερα απλα ειμαι χαλια και σιχαινομαι...τους παντες και τα παντα.
Σιχαινομαι τη μανα μου η οποια ξερει οτι εχω μεγαλο προβλημα με το φαγητο (αν και δεν το εχω συζητησει ανοιχτα μαζι της) και παρολα αυτα γεμιζει το σπιτι κεικ και κουλουριακια κι οταν με δει με ενα κομματι κεικ μου δινει μια στο χερι και μου λεει "αστο κατω! μετα θα γκρινιαζεις πως παχυνες παλι". Σιχαινομαι τον εφηβο αδερφο μου που με κοροιδευει. Σιχαινομαι που πηρα 5 κιλα και δε μου αρεσει τιποτα πανω μου. Σιχαινομαι τη χαλαρωση στα μπρατσα μου. Σιχαινομαι τα σχολια της παρεας μου οταν βγαινουμε εξω και παραγγελνω κοκα κολα λαιτ. Μα πιο πολυ σιχαινομαι τον εαυτο μου, που δεν ειμαι αξια ουτε καν να διατηρησω το βαρος που εφτασα.
Θελω να ριξω μια μπουνια στον τοιχο με το γυμνο μου χερι. Να συνεχιζω να ριχνω μπουνιες μεχρι να μην το νιωθω πια. Θελω να ουρλιαξω οσο πιο δυνατα μπορω κι αντ αυτου ξεσπαω στον αδερφο μου, γιατι ουτε την πολυτελεια του να ουρλιαξω χωρις να με ακουσει κανεις δεν εχω.
Θελω να σκισω το δερμα μου. Να ξεφυγω απο τον εαυτο μου.
Θελω να ξυπνησω να ειμαι 58 κιλα και εκει να μεινω. Θελω να απολαμβανω το φαγητο και οχι να βασανιζομαι.
Θελω την υποστηριξη της οικογενειας μου εμπρακτα και οχι με λογια.
Αν εβαζαν μπροστα σε ενα τζανκι την πρεζα του, δε θα απλωνε το χερι του να την παρει; Γιατι, λοιπον, εγω να ειμαι σε θεση να συγκρατηθω μπροστα στη θεα της δικης μου "πρεζας"; Ναι, θα γινει κι αυτο καποτε αλλα οχι τωρα και οχι ετσι.