Originally Posted by
oeo
Ειχες γραψει παραπανω οτι κυνηγανε τον πατερα σου οι εισπακτικες.
Ακου επειδη απο συγγενεις και γνωστους εχω δει πολλα προβληματα προ γαμου...σχεδον παντα το προβλημα ειναι τα λεφτα.Α ειναι φτωχη αφου σου ειχα πλουσια με προξενια γιατι δε την παιρνεις...α γιατι εμεις να πληρωσουμε τα εξοδα γαμου...κα ιχιλια δυο...
Εχει να κανει καθαρα με το οτι οι γονεις σου σκεφτονται ''σε παιρνουν απο κοντα μας,δε θα εχουμε ανθρωπο να μας βοηθαει οικονομικα θα μας παρουν το σπιτι απο τα χρεη,βρηκε αλλη οικογενεια,θα τον εκμεταλλευονται οι αλλοι'' κτλ Γι αυτο εχει αγχωθει τοσο ο πατερας σου να μη γινει ο γαμος.Ειναι αλλο να πεις στον γιος σου ''γιε μου δε συμφωνω,πας να κανεις μαλακια'' κα ιαλλο να λες βαριες κουβεμντες θα σε αποκληρωσω,δε θα ρθω στο γαμο κτλ.Οσο ξεροκεφαλος και να ειναι ο πατερα σου εχει λογο που αντιδραει τοσο εντονα οποτε υποθετω ειναι τα λεφτα.''Εδω καταστρεφομαστε'' θα λεει στη μανα σου ''κι αυτος παει για γαμο,χεστηκε για μας.''.Γι αυτο σου ειπα να κανεις μια τελευταια συζητηση,να τους πεις ''εγω θα προχωρησω στη ζωη μου αλλα να ξερετε ειμαι εδω για σας,θα σας βοηθαω,δε θ αλλαξει τιποτα''....και αστους μετα.