Εχω προβλημα με τον πατερα μου
Καλησπερα σας,
Καταρχήν θα ήθελα να πω ενα γεια σε ολους και σας ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να βρεθει λυση σε οτι σας απασχολει!
Λοιπον, το δικο μου προβλημα ειναι καπως ιδιαιτερο. Εχω εναν πολυ αυταρχικο πατερα με πολυ εντονες και καποιες φορες βιαιες εκρηξεις θυμου ακομη και για μικροπραγματα. Τωρα αυτο το διαστημα εχει φαει τρελο κολλημα με το πτυχιο μου. Πραγματικα, σπουδαζω και δουλευω ταυτοχρονα εδω και 7 χρονια σε μια απο τις πιο δυσκολες σχολες που υπαρχουν και εχω ακομα 3 μαθηματα.. ε ενταξει σιγα σιγα θα τελειωσω...αλλωστε δεν τον επιβαρυνω οικονομικα ουτε μαζι του μενω και γενικα οι σχεσεις μας μετα απο καποιο διαστημα εγιναν τυπικες .Ο ιδιος μου ειπε πως δεν τον ενδιαφερει αν ζω η αν πεθανω αρκει να του φερω πτυχιο οποτε απομακρυνθηκα και εχω τη δικη μου οικογενεια . Ελα ομως που εχω προγραμματισει το γαμο μου τον Αυγουστο και ο πατερας μου δεν δεχεται να ερθει γιατι θελει λεει να παρω πρωτα το πτυχιο μου! Εγω τι να κανω τωρα? πως να του μιλησω αυτου του ανθρωπου? ειμαι 6 χρονια με τον αρραβωνιαστικο μου και αποφασισαμε να πραντρευτουμε τοτε! Μεχρι και σε αυτο θα ανακατευτει και θα τα χαλασει ολα? Ειλικρινα δεν ξερω αν φταιω εγω ή αυτος και γενικα δεν ξερω πως να συμπεριφερθω. Μου φαινεται αδιανοητο ενας πατερας να μη θελει να παει στο γαμο του παιδιου του για ενα πτυχιο. Δεν θελω να κανω καμια σπασμωδικη κινηση και βασικα κουραστηκα να του δινω συνεχεια τοση αξια αλλα ρε παιδια πατερας μου ειναι και οτι και να ειναι πιστευα οτι δεν θα με πληγωνε ετσι τη μερα του γαμου μου!