Πρωην (Ψυχολογικα Θεματα)
Καλησπερα στην ομαδα. Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για να αναλυσω τα παρακατω καθως δεν αφορα επανασυνδεση ή κατι τέτοιο αλλα μιας και προκειται για πρωην το εβαλα εδω. Λοιπον πριν κανενα 8μηνο χωρισα με την κοπελα μου απο μια πολυ δυσκολη σχεση, κουραστικη θα το ελεγα εως και ανυποφορη. Τα ειχαμε μολις 5 μηνες και γενικα δεν ταιριαζαμε παρ ολο που προσπιουνταν οτι ειχαμε τοσα κοινα.
Τελος παντων δεν εχω προχωρισει ακομα σε κατι καινουργιο, πιο πολυ ασχοληθηκα με την δουλεια μου, ανοιξα δικη μου δουλεια, με την παρεα μου επισης βγαινω και περναω ομορφα και μεχρι εκει. Ωστοσο ως ειναι φυσικο πολλες φορες ερχεται στο προσκυνιο η πρωην κοπελα μου. Ειτε περναει επιτηδες απο μπροστα μου με στυλ "κοιτα τι εχασες", "ειτε προσπαθει να δειξει ποσο γαματα περναει", "ειτε μαθαινω μεσω κοινων γνωστων διαφορα". Επειδη ειμαι καλοπροεραιτος ανθρωπος θελω να πιστευω πως οτι γινεται γινεται τυχαια αλλα ο περιγυρος μου διαφωνει και το ιδιο και το προαισθημά μου.
Το ιστορικο εχει ως εξης, χωρισαμε, την επομενη μερα ξαναρχισε επαφες με πρωην (δειγμα πως δεν εκανε για κατι σοβαρο - ενω η ιδια διεδιδε και στους δικους της πως θα με παντρευτει), μετ απο 5 μερες παινρει τηλ τον αδερφο μου και καλα να του κανει παραπονα και να του πει πως εξαιτιας μου παιρνει χαπια και δεν μπορει να ηρεμισει, κανει παρεα με μια φιλη μου που την εβριζε πισω απο την πλατη της επειδη με γουσταρε, δειχνει οτι περναει γαματα και βγαινει καθε βραδυ και μετα απο 1 μηνα μαθαινω πως εκλαιγε νυχτα μερα για μεγαλο διαστημα γιατι περιμενε να την κυνηγησω (το εμαθα απο την μανα της).
Τελοσπαντων πολλοι και κυριως ο αδερφος μου μου ελεγε πως η κοπελα ειχε προβληματα, ψυχολογικα κυριως. Η ιδια παρακολουθουσε καποτε ψυχολογο για 2,5 χρονια για θεματα αγχους που της ειχε σωματοποιηθει και ακομα δεν το εχει ξεπερασει. Προχθες λοιπον ενας φιλος μου, μου εστειλε μνμ μια φωτογραφια στην οποια ειναι αυτη με ενα ψευτικο χαμογελο (ημερα γιορτης της) και απο κατω γραφει "Ευχαριστω για την ευχες σας, αλλη μια χρονια ειμαι τελεια και δεν μου λειπει τπτ". Πραγμα το οποιο ρε παιδια δεν θα το εγραφα ποτε, ακομα και να τα ειχα ολα. Και απο μια συζητηση που ειχα απο ατομα που ειναι κοντα μου αρχισαν να μου λενε πως εχει θεματα ψυχολογικα, και ολα αυτα τα κανει επιτηδες να δειξει κατι, πως ακομα σε γουσταρει, πως σε μισει που εσυ ξεκινησες την δουλεια σου και αλλα τετοια. Προσωπικα εγω την χωρισα και την επομενη μερα ξεκοψα καθε περιπτωση επαφης, με μπλοκ κτλπ γιατι δεν αναλωνομαι. Δεν ξερω αν με γουσταρει, δεν υπαρχει και λογος πλεον, αλλα βρε παιδια, ποσο πιθανον αυτη η κοπελα να εχει θεματα; για ποιον λογο να γρεψει ποσο τελεια ειναι και δεν της λειπει τπτ; και πως μπορω η μπορουσα να καταλαβω απο πριν οτι ενα τετοιο ατομο εχει ψυχολογικα ωστε να αποφυγω μια κακη εμπειρια;
Ευχαριστω