Θέματα επικοινωνίας στη σχέση
Καλησπέρα πάλι. Νομίζω πως εχουμε έλλειψη επικοινωνίας με τον σύντροφο μου. Μου τη σπάει που οταν κατι με πειραζει αρχίζω τα παράπονα αντι να τον αφησω να αναρωτηθεί απο μονος του τι παει λαθος. Δηλαδη νιώθω οτι απλα μουρμουράω ολη μερα και αφου δεν αρεσει σε εμενα την ιδια σιγουρα δεν αρεσει και στον αλλον. Δεν ξερω συγκεκριμένα το προβλημα μου. Απλα όταν κανει κάτι που θα με πειράξει παντα αρχίζω να πυροβολάω και δε μου αρεσει καθολου. Νομιζω πως απλα χρειαζομαι να καταλαβει απο μονος του καμια φορά τι εχει κάνει και να παρατηρήσει οτι κατι δεν με ευχαριστεί και να με ρωτησει ήρεμα τι τρέχει ή αν μπορει να κάνει κατι να μην ειμαι ετσι κι οχι το κλασικό «τι επαθες παλι;».
Αυτο ηταν γενικό.
Δεύτερον, λένε οντως ολοι οι άντρες ψεματα τελικά; Γιατι αν εχω πέσει μονο εγω σε αυτη την εξαίρεση νομιζω πως θα τσακωθώ με τον εαυτο μου μόνο. Ειμαι ενα ατομο που γενικα σιχαίνεται το ψεμα. Εκείνος δεν λέει σοβαρα ψέματα λεει μικρά και ασήμαντα και οχι συχνά αλλα για μένα ακομα και το ένα στο τόσο παιζει τεράστιο ρολο και δεν ξερω ποσο υπερβολική φαίνομαι τώρα γι’αυτο διαφωτίστε με . [emoji39]
Παμε κι απο δώ. Δεν εχω διάθεση για σεξ. Αν ηταν ο ίδιος εδώ μέσα θα σας το επιβεβαίωνε πως δεν εχω πονοκεφάλους ([emoji48]) γενικά. Το θέμα είναι πως νευριάζει με αυτό. Παλιότερα λογω οικονομικού και λοιπά δεν ειχε κι αυτος αρκετή ορεξη αλλα δεν τσακωνομουν μαζι του για κάτι τετοιο. Ενώ τωρα οταν εγώ δεν εχω και θα σας πω σε λιγο το λόγο, τρελαίνεται-λέει πως εχω γκόμενο, μου πετάει ονόματα της δουλειας μου για σπόντα χωρις φυσικά να πιστεύει κατι τετοιο (μου εχει απόλυτη εμπιστοσύνη) οπότε το κανει καθαρά για προσβολή!
Λοιπόοοον, ο λογος που δε μου πολυ βγαινει ολο αυτό (δηλαδη βαριεμαι την ολη διαδικασία του «ποιος γδύνεται τωρα») ειναι οτι ξέρω πως τη βρίσκει και μονος του αρκετά συχνα αλλα θελει και τα δύο! Σε γενικές γραμμές δε το βρισκω κακό, ολοι το κάνουμε αλλα πιστευω πως η συχνότητα είναι αυτη που μου φαινεται υπερβολική. Και απλά δε μπαίνω στη διαδικασία γιατί ξέρω πως δε θα μείνει κι αμαμητος. Τωρα το πως θα συνεχίσει ολο αυτο δε ξερω. Ισως κι εκείνου κατι να του λείπει και γι αυτό θελει και τα δύο απλα εγω εδω μπορω να περιγράψω μονο τη δικη μου πλευρά
Sent from my iPhone using Tapatalk