Ρατσισμος με την ψυχικη υγεια
Δεν φιλοδοξο να με πιστεψετε αλλα θα πω την ιστορια μου.Νοσηλευτικα για εργασιακο στρες τρεις μερες σε αλλη πολη.Οταν γυρισα ολα καλα στον χρονο πανω λεω μεσα στο σπιτι λεω την ιστορια της νοσηλειας μου στην αδερφη μου και τα πραγματα που με ενοχλουσαν να μιλανε δηλαδη οι αλλοι με υπονουμενα και τα λοιπαΤην αλλη μερα η γειτονισα του διπλανου σπιτιου φωναζε εξω απτο παραθυρο μου εχουμε μια τρελη στην γειτονια που ειχε νοσηλευτη σε αλλη πολη.Απο εκεινη την ημερα μαθευτικε σε ολη την πολη εχει περασει ενας χρονος δεν μπορω να παω πουθενα χωρις να κατσουν σε διπλανο τραπεζι και να λενε πραγματα για να μου τραβειξουν την προσοχη.Εχασα την δουλεια ,το σπιτι μου τα παντα και οι γονεις μου δεν με πιστευουν επειδη νοσηλευτικα για τρεις γαμο μερες.Αποψε οπως παντα μια παρεα καθισε απεναντι μας και ακομα και η αδερφη μου που δεν με πιστευει αγανακτησε με το ποσο δυνατα μιλουσαν και ποσο αδιακριτα κοιτουσαν προς το τραπεζι μας.Δεν μπορω να παω για εναν αναθεματισμενο καφε χωρις καποιος να ερθει να κατσει ακριβως διπλα και να τσιριζει για πραγματα που με αφορουν.Το ξερω οτι δεν θα με πιστεψετε αλλα ειναι αληθεια