Μια δυσκολη σχέση! Βοήθεια
Καλημέρα σε όλους ! Είμαι 27 χρόνων και έχω σχέση με ένα πολύ καλό παιδί εδώ και 4 χρόνια
Στην αρχή όλα ήταν φανταστικά, δεν παρατηρείς κανένα πρόβλημα όλα σου φαίνονται υπέροχα κ κτλ! Εδώ και δύο χρόνια ζούμε μαζί στο ίδιο σπίτι τελευταία όμως έχω διάφορες δυσκολίες μαζί του! Ο σύντροφός μου είναι από μια οικογένεια πολύ χριστιανική, πάντα ήταν κοντά στον Θεό αλλά τελευταία έχουν αλλάξει πολλά , σταματήσαμε το σεξ λόγω αμαρτίας , ξεκίνησε να μιλάει και να συζητάει μόνο για χριστιανικά θέματα , ακούει συνέχεια ψαλμωδίες, με σηκώνει τις Κυριακές για εκκλησία και αν δεν πάω θυμώνει και γενικώς μου ξεκαθάρισε πως θέλει να ζει έτσι χριστιανικά ! Επηρεάζεται παρά πολύ από την οικογένεια του διότι έχει και έναν πατέρα τελείως αυταρχικό και γενικώς δεν του φέρνει αντίρρηση σε τίποτα ! Μαλώνουμε αρκετά γιατί αν και εγώ πιστεύω πολύ δεν πάω τόσο εκκλησία η έστω δεν με έχει πιάσει όλο αυτό που κάνει αυτός ! Έχει απόψεις ρατσιστικές πολλές φορές ενώ εγώ βρίσκομαι στο άλλο άκρο που δεν έχω καμία ρατσιστική σκέψη/συμπεριφορά και κτλ! Γενικώς άρχισε να μιλάει περίεργα πολλές φορές όπως μιλάνε παπάδες , θέλει για οτιδήποτε κάνουμε να ρωτάμε τον πνευματικό μας και γενικώς την ζωή που έχω να την αφήσω κ να ζω πλέον χριστιανικά ! Είμαι πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρω τι να κάνω ! Τον λατρεύω κ περνάω τόσα χρόνια όμορφα μαζί του αλλά αυτή η αλλαγή με κάνει να σκέφτομαι τον χωρισμό και διάφορα πράγματα που δεν είχα σκεφτεί ποτέ! Νιώθω πως θέλει να γίνω κάτι που δεν είμαι
Έχει κανείς κάποια τέτοια εμπειρία ? Κάποια συμβουλή ?
Να ξαναπώ πως κ εγώ μεγάλωσα αγαποντας τον Θεό αλλά όχι σε σημείο φανατισμού ούτε σε σημείο να φοβάμαι να κάνω τα πάντα μη και τυχόν κάνω κάποια αμαρτία!
Δλδ είναι φυσιολογικό δύο άνθρωποι που αγαπιούνται , ζουν μαζί να μην κάνουν σεξ ? Ενώ θέλουν τόσο ?
Σας ευχαριστώ