καλησπέρα παιδιά.παρακολουθώ πολύ καιρο το φόρουμ και ήθελα και εγώ να γράψω με την σειρα μου αυτό που με απασχολει μιας και διαβαζω αξιολογα σχολια από τους πιο πολλους.
Αρραβωνιασμενη 2.5 χρόνια με ένα πολύ καλό παιδί. Μένουμε μαζί τον τελευταίο χρόνο. Σχεση όχι από τρελό έρωτα.με βοηθησε πολύ σε κάποια προβλήματα υγείας που έχω.
Το σεξ είναι πολύ αραιο από πλευρας μου.δεν θα έλεγα ότι είμαι φουλ ερωτευμενη απλά βρήκα έναν ιδανικό σύντροφο χωρίς όμως να έχω ιδιαίτερη ελξη γι αυτόν εξαρχης.
Γνωρισα πριν λίγο καιρό ένα άλλο παιδί. Εχουμε βγει κάποιες φορές φιλικά στην αρχή.έπειτα μου είπε ότι με γουστάρει και θέλει να κάνουμε φάση. Στην αρχή το αρνήθηκα.αλλα δεν μπορούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου.
Και καταληξαμε πριν μια βδομάδα να βρεθουμε και να φιλιομαστε με πολύ παθος.δεν ήθελα να το συνεχίσω πρώτον γιατί έχω πολλες τύψεις για τον αρραβωνιαστικο μου και δεύτερον γιατί μου αρεσε τόσο πολύ που φοβάμαι ότι θα κολλησω και θα διαλυσω το σπίτι μας.
Δεν ξέρω αν αυτό θεωρειται απιστια αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω.μου τηλεφωνει συνεχώς και θέλει να βρεθούμε.