Εχω 5 χρόνια σχέση με τον φίλο μου και μέχρι πριν λίγους μήνες περνούσαμε αρκετά καλά μαζί. Υπήρχαν σαφώς διάφορα σκαμπανεβάσματα που και που αλλά ήταν περιστασιακά..
Εδώ και λίγο καιρό μένουμε σε διαφορετικές πόλεις και τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα και δεν βρισκόμαστε συχνά.
Πριν λίγο καιρό γνώρισα κάποιον άλλο με τον οποίο βρεθήκαμε αρκετές φορές. Αυτό είχε ώς αποτέλεσμα να χωρίσω από τον φίλο μου (με την δικαιολογία ότι κουράστηκα) γιατί δεν γινόταν διαφορετικά. Εκείνος όμως ακόμα θέλει να είμαστε μαζί και λέει ότι με αγαπάει και θέλει να προχωρήσουμε πιο σοβαρά, εγώ όμως παρόλο που τον αγαπάω πάρα πολύ, είμαι ερωτευμένη με τον άλλον, τον οποίο φυσικά δεν τον ξέρω καλά, και που στην πορεία μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν ταιριάζουμε..
Ο πρώην φίλος μου έχει καταλάβει ότι μάλλον κάτι συμβαίνει με κάποιον άλλον αλλά δεν τολμάω να το παραδεχτώ..
Είμαι στη μέση και δεν ξέρω τι να κάνω... :(
Τον έναν τον αγαπάω, έχω ζήσει μαζί του και ξέρω ότι ταιριάζουμε απόλυτα, αλλά δεν είμαι πια ερωτευμένη μαζί του... και τον άλλον τον βλέπω και με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα...
Help!!