ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!! ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ internet
καλημερα σας
δεν εψαξα πολυ και συγνωμη εαν δημιουργω καποιο προβλημα με αυτο το κειμενο, αλλα ειμαι απεγνωσμενος και θελω βοηθεια.
Τα χριστουγεννα που μας περασαν θελοντας να δωσω λιγο χαρα στην γυναικα μου, αφου δεν δουλευει και ειναι ολη μερα κλεισμενη στο σπιτι με 2 παιδια τις αγορασα ενα μικρο LAPTOP
Αυτο ειναι η καταστροφη μου. εδω και 1 περιπου μηνα εχει μπει σε ενα site με online games και παραληλα κανουν chat και οι παιχτες. Στην αρχη ηταν ηρεμα τα πραγματα με ρωταγε διαφορα αφου μιλανε αγγλικα και ειναι απο διαφορες χωρες. καποια μερα ενω γυριζοντας απο το παιδιατρο που ειχα παει το παιδι μας μπηκα ενω επαιζε και ειδα οτι καποιος την ειχε αποκαλεσει princess, τρελαθηκα εγινε χαμος φωναζα και εκεινη μου ειπε πως ειναι καποιοι που γραφουν τετοια αλλα δεν απανταει. και εκανα παλι αλλο ενα λαθος μετα απο 2 μερες ανακαλυψε οτι εψαχνα για spy programs, ζηλεψα πολυ οπως καταλαβενεται, και αλλαξε ολους τους κωδικους. Απο τοτε ολα εγιναν τα πανω κατω. καθεται απο το πρωι εως το βραδυ και παιζει, ξυπναει πολυ πρωι, και ειναι εκει μεσα συνεχεια, τα παιδια απο εκει που ηταν προσεχτικη και συνεχεια τα φροντιζε τωρα ειναι λιγο πιο αμελης μαζι τους και συνεχεια τους φωναζει. εγω ανακαλυψα οτι μιλαει και με καποιον συγκεκριμενα και λενε διαφορα καταλαβενεται βεβαια. εμενα με εχει απομακρυνει απο κοντα της. Το θεμα ειναι οτι οταν ειδα τι γινεται εκει περα αρχισα και εγω και εχς παθει κατι δεν τρωω δεν κοιμαμαι συνεχεια με αποφευγει οταν παιζει ή γραφει. Κανει τις δουλειες του σπιτιου γρηγορα για να κσαναπαει εκει. Σας παρακαλω βοηθηστε με την αγαπω και εχω μια οικογενεια μαζι τις δεν θελω να την καταστρεψω. εχω σκεφτει διαφορα να κανω αλλα θα ηθελα να με βοηθησετε να μου πειτε εαν ειναι σωστα.
Βοηθηστε με σας παρακαλω και συγνωμη εαν σας κουρασα ή εχει ξαναανεβει παρομοιο θεμα.
Σας ευχαριστω