Δεν είχα ποτέ μου ερωτική σχέση με κοπέλα
Χαιρετώ όλους στο forum. :o
Είμαι άνδρας 29 ετών και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου σχετικά με την παντελή έλλειψη κοινωνικής ζωής που έχω. Δυστυχώς από μικρή ηλικία ποτέ δεν μπόρεσα να κοινωνικοποιηθώ, είχα πάντοτε ελάχιστους φίλους. Είμαι άτομο χαμηλών τόνων γενικά και ποτέ δεν είχα την τύχη να γνωρίσω κάποια κοπέλα. Έχω δυο πολύ καλούς μου φίλους με τους οποίους βγαίνω εξόδους περιστασιακά όποτε έχω χρόνο.
Ο ελεύθερός μου χρόνος είναι ελάχιστος καθώς δουλεύω όλο τον χρόνο σε γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και τα ωράρια είναι συνεχώς μεταβαλλόμενα. Οι δυο φίλοι μου βρίσκονται στην ίδια θέση με εμένα δεν είχαν συνάψει ποτέ τους ερωτική σχέση με κοπέλα, πόσο μάλλον έχουν συνευρεθεί με κοπέλα. Ντρέπομαι που το λέω αλλά πηγαίνω περιστασιακά σε οίκους ανοχής προκειμένου με κάποιο τρόπο να καλύψω αυτό το κενό και να καλύψω την βιολογική αυτή ανάγκη.
Έχω μέτρια εμφάνιση και έχει τύχει κοπέλες να ενδιαφερθούν για μένα σε κλαμπ κτλ. αλλά ποτέ δεν προέκυψε σχέση καθώς δεν τους έβγαζα κάτι το ερωτικό. Υπήρχε καιρός που ήμουν γύρω στα 20 που έβγαινα με κοπέλες αλλά εκείνες με έβαζαν απευθείας στην friendzone.
Δεν είμαι κάποιο άτομο βαρετό, έχω δραστηριότητες. Ασχολούμαι με μικρός με την κολύμβηση και ήμουν αρκετά χρόνια σε αγωνιστική ομάδα. Θα πάω και για τρέξιμο γενικά κάνω ότι μπορώ να κοινωνικοποιηθώ και δεν αφήνω ευκαιρίες χαμένες. Τις προάλλες λόγου χαριν πήρα όλο το θάρρος που είχα και μίλησα σε μια κοπέλα που μου άρεσε και είδα ότι τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα απ'ότι τα φανταζόμουν.
Δυστυχώς η κοπέλα δεν εμφανίστηκε καν στο ραντεβού που είχαμε κανονίσει παρόλο που της έδειξα ξεκάθαρα το ενδιαφέρον μου και αυτό με διακριτικό τρόπο και όχι σαν κανένας λιγούρης ή απελπισμένος.
Ενδεχομένως να οφείλεται κατά κύριο λόγο ότι δεν έχω ζήσει ποτέ μου την εμπειρία μιας ερωτικής σχέσης και να με δυσκολεύει να προχωρήσω στο επόμενο βήμα.
Θέλω να πώ ότι με προβληματίζει πολλές φορές το γεγονός ότι ακόμη και αν κάποια κοπέλα δεχτεί να βγει ραντεβού μαζί μου πάνω στο ραντεβού να μην την εξιτάρω ή να αποζητά πιο ζωηρούς χαρακτήρες.
Ελπίζω να μπορείτε να κατανοήσετε το θέμα μου και κάθε καλοπροαίρετη συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων