Μετάνιωσα λίγο πριν την μετακόμιση
Καλησπέρα σε όλους, μόλις έκανα εγγραφή στην παρέα σας και θα ήθελα την γνώμη σας, ολα τα σχόλια ευπρόσδεκτα. Είμαι κοπέλα 27 χρονών και έχω σχέση 6 χρόνια με το αγόρι μου απο το πανεπιστήμιο (και αυτός ειναι 27). Σε όλη την διάρκεια της σχέσης μας πάντα έλεγε οτι θέλει να παντρευτούμε, να ζήσουμε μαζί, να κάνουμε οικογένεια και γενικά ηταν πάντα πολυ σίγουρος για όλα αυτά σε αντίθεση με εμενα που επειδή οι γονείς μου έχουν χωρίσει ήμουν πάντα πολυ πιο διστακτική στα επόμενα βήματα, κυριως γιατι ήθελα να είμαι σιγουρη και να μην κάνω τα λάθη των γονιών μου.
Στο θέμα μας... Οι γονείς μου όλα αυτά τα χρόνια μάζεψαν κάποια λεφτά με αρκετές δυσκολίες και τα έδωσαν για να μου αγοράσουν ένα σπίτι. Τα χρήματα αυτά δεν ήταν πολλά και για αυτό καταφέραμε να πάρουμε ένα σπίτι λίγο πιο έξω απο την πολή αλλά και πάλι πολυ κοντά σε όλα (περίπου 20 λεπτά απο την πολή). Γενικά ούτε εγώ ούτε το αγόρι μου ειμαστε άτομα που τους αρέσει η φασαρία της πολής και όσο διαλέγαμε το σπιτι φάνηκε να μην παρουσιάζει κάποιον προβληματισμό σχετικά με αυτό. Τελικά αγοράσαμε το σπιτι και ξεκινήσαμε να το φτιάχνουμε με την προοπτικη φυσικά να πάμε να μείνουμε εκει μαζι με το αγόρι μου. Απο εκείνη την στιγμή ομως όλα άλλαξαν στην συμπεριφορά του. Αρχισε να παρουσιάζει προβλήματα για τα παντα απο πιο "σοβαρα" όπως η απόσταση εώς αστεία πραγματα που τα παρούσιαζε ως τραγικά π.χ, "πως θα βαζει πλυντηριο", "πως θα περασουμε τα καλωδια του ιντερνετ" κ.λπ. Ανέφερε επίσης πως οκ παντα ηθελε να μεινουμε μαζι αλλά δεν είχε καταλάβει πως αυτό θα γινόταν τόσο γρήγορα αλλα θα έρθει να μέινει μαζι μου όπως και να έχει. Ομως αυτην την δήλωση δεν την έλεγε με αγαπη και κατανοηση, το έλεγε σαν να φαίνεται οτι οκ μου κάνει χάρη. Εδω να σημειώσω οτι το αγόρι μου δεν έχει μείνει ποτε μόνο του και στο σπιτι γενικά μένει με τους γονεις του και δεν εχει χρειαστεί ποτε ουτε να κάνει κάποια δουλειά αλλα ουτε να συνεισφέρει οικονομικά. Επιπλέον, δεν εχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα και έχει και παραπάνω χρήματα στον λογαριασμό του απο οτι εγώ και μια για τα δεδομένα της εποχής μας καλοπληρωμένη και σταθερή δουλειά. Εγώ δουλέυω επίσης και παίρνω λίγοτερα λεφτά και νοικιάζω μόνη μου εδώ και 2 χρόνια.
Το πρόβλημα είναι οτι όλα αυτά τα προβληματα και το άγχος που μου προκαλεί η συμπεριφορά του με έχουν κάνει να έχω τρομοκρατηθεί στην ίδεα οτι θα μέινω μαζι με ένα τέτοιο χαρακτήρα και το εχω μετανιώσει. Θέλω να πάω να μείνω μονη μου εκεί και δεν θέλω να έρθει πλέον ειδικά υπο αυτές τις συνθηκες. Ωστόσο έχει δώσει περίπου 1000Ε για πράγματα μέσα στο σπίτι και δεν ξέρω πως να πω κάτι τέτοιο.
Ποια ειναι η αποψη σας; Είμαι ανοιχτη να ακούσω αν κάπου έχω αδικο η έχω κάνει λάθος!
Ευχαριστώ ειλικρινά όποιον αφιερώσει λίγο χρόνο να διαβάσει την ιστορία μου! :)