Πονοκεφαλος απο ssris / tca
Γεια σας,εχω θεμα με κοινωνικη φοβια αγχος τρομερο και πολλα αλλα εδω και χρονια.πριν χρονια ξεκινησα θεραπειες με ssris
Παροξετίνη (Seroxat)
Eσιταλοπράμη (Cipralez, Entact)
Φλουοξετίνη (Ladose)
Φλουβοξαμίνη (Dumyrox)
Σιταλοπράμη (Seropram)
Σερτραλίνη (Zoloft).
επισης με remeron με efexor ,ολα αυτα τα φαρμακα μου φερνανε τρομερο πονοκεφαλο ,τοσο πονοκεφαλο που νομιζα θα σπασει το κεφαλι μου,μετα απο δοκιμες μηνων και καθημερινως να παιρνω 4 με 5 αλγκοφρεν σταματησα την χρηση τους οριστικα το 2019.τοτε μου προτεινε ο γιατρος το minitran 2-25 με αυτο πηγαινα καλα ως προς το αγχος,πλεον σταματησε να δουλευει ,παιρνω την μερα 5 χαπακια 2-25.δεν κανει χρηση ,δοκιμασα ξανα με το γιατρο να κανουμε δοκιμες με τα ssris κτλ οπως πριν χρονια.αυτη τη φορα ακομα πιο δυνατοι οι πονοκεφαλοι δεν μπορω ουτε να κουνησω τα χερια μου ,μουδιαζουν απο τον πονο μετα απο 3 μηνες δοκιμων.
επισης δοκιμασα και το anafranil το ιδιο και με αυτο.
πλεον δεν ξερει τι να μου προτεινει ο γιατρος παρα μονο μου δινει λεξοτανιλ αλλα αυτο μου ειπε μεχρι 3 αντε 6 μηνες το πολυ.
δεν ξερω αν το περασε κανεις η το περναει ολο αυτο.
ο πονοκεφαλος ερχεται μετα 3 με 5 μερες που ξεκιναω καποιο απο τα παραπανω φαρμακα και δεν σταματαει ουτε σε 5 ουτε σε 30 μερες συνεχιζει καθε μερα μερα νυχτα.
εχω απελπιστει γιατι δεν ανεχεται τιποτα ο οργανισμος μου.
επισης παιρνω catapresan προληπτικα για πονοκεφαλο αλλα ουτε αυτο κανει κατι σε συνδιασμο με τα παραπανω φαρμακα.
εχει καποιος καποια εμπειρια να μου πει; σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο αλλα και παλι φανταζομαι αυτες ειναι οι ουσιες που προτεινουν ολοι μιας και αυτες υπαρχουν.
ευχαριστω πολυ για οποιον εχει καποια γνωση να με βοηθησει καπως