τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?
εγω απο την αλλη να πω τον πονο μου παρακαλω...
ετυχε πριν καποιον καιρο εγω απο την μια ναχω μια μικρη παρεα που ξερω απο παιδια που ηταν ομως αυτη η πιο χαμηλων στανταρ (και επιπεδου οπως θα λεγαμε)παρεα και συναμα ετυχε να γνωρισω 1-2 παιδια σε μια φαση που επειδη ημασταν το ιδιο δραστιριοι και πιο εξωστρεφεις περασαμε λιγο καιρο μαζι και μετα με συστησαν στην παρεα τους που ηταν πιο κουλ ατομα. εγω ολα καλα ενταχθηκα σε αυτους αλλα μετα απο λιγο καιρο θελησαν και οι δικοι μου να κωλησουν. οκ λεω δεν εχω θεμα περναμε λιγο καιρο ολοι σαν γνωστοι αλλα ελα που οπως καταλαβατε οι <παιδικοι> δεν.. εντομεταξυ απο την καινουρια παρεα ακουγα κατι πικροχωλα σχολια για αυτους. και ελεγα το ξερω ρε παιδια αλλα αυτοι ετσι ειναι και εγω προσπαθησα αλλα δεν... και μετα πολλα εφτασα ναμαι σαν γεφυρα αναμεσα στοις παρες απο την πολυ καλωσυνη μου. ο ενας απο τους παλιους ναχει νευριασει με τους καινουριους γιατι ελεγαν νικο μεσενα ειμαστε κομπλε αλλα με τους αλους δεν θελουμε. εγω ναχω αποδυναμωθει και λογο καποιον προσωπικων καταστασεων εχσα στο διαστημα εκεινο και μια σχεση. και στο τελος η κλασατη παρεα σαν να με βαρεθηκε και εμενα. και την κανανε με ελαφρα. (εκτος απο εκεινα τα δυο ατομα που αν και φυγαν σε αλες πολεις για δουλεια μηλαμε και βρισκωμαστε ακομα οταν ερχωνται απο εδω). και εγω εμεινα με τους ιδιους που να πω την αληθεια ηθελα να τους ξεφορτωθω απο χρονια γιαυτο εκανα και σχεση. αλλα οι ιδιοι ειναι και απαιτιτηκοι και τσακονωμασταν καμια φορα. και τωρα εμεινα με αυτους αλλα δεν τρελενωμαι κιολας.