τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Junior Member

τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?

εγω απο την αλλη να πω τον πονο μου παρακαλω...

ετυχε πριν καποιον καιρο εγω απο την μια ναχω μια μικρη παρεα που ξερω απο παιδια που ηταν ομως αυτη η πιο χαμηλων στανταρ (και επιπεδου οπως θα λεγαμε)παρεα και συναμα ετυχε να γνωρισω 1-2 παιδια σε μια φαση που επειδη ημασταν το ιδιο δραστιριοι και πιο εξωστρεφεις περασαμε λιγο καιρο μαζι και μετα με συστησαν στην παρεα τους που ηταν πιο κουλ ατομα. εγω ολα καλα ενταχθηκα σε αυτους αλλα μετα απο λιγο καιρο θελησαν και οι δικοι μου να κωλησουν. οκ λεω δεν εχω θεμα περναμε λιγο καιρο ολοι σαν γνωστοι αλλα ελα που οπως καταλαβατε οι <παιδικοι> δεν.. εντομεταξυ απο την καινουρια παρεα ακουγα κατι πικροχωλα σχολια για αυτους. και ελεγα το ξερω ρε παιδια αλλα αυτοι ετσι ειναι και εγω προσπαθησα αλλα δεν... και μετα πολλα εφτασα ναμαι σαν γεφυρα αναμεσα στοις παρες απο την πολυ καλωσυνη μου. ο ενας απο τους παλιους ναχει νευριασει με τους καινουριους γιατι ελεγαν νικο μεσενα ειμαστε κομπλε αλλα με τους αλους δεν θελουμε. εγω ναχω αποδυναμωθει και λογο καποιον προσωπικων καταστασεων εχσα στο διαστημα εκεινο και μια σχεση. και στο τελος η κλασατη παρεα σαν να με βαρεθηκε και εμενα. και την κανανε με ελαφρα. (εκτος απο εκεινα τα δυο ατομα που αν και φυγαν σε αλες πολεις για δουλεια μηλαμε και βρισκωμαστε ακομα οταν ερχωνται απο εδω). και εγω εμεινα με τους ιδιους που να πω την αληθεια ηθελα να τους ξεφορτωθω απο χρονια γιαυτο εκανα και σχεση. αλλα οι ιδιοι ειναι και απαιτιτηκοι και τσακονωμασταν καμια φορα. και τωρα εμεινα με αυτους αλλα δεν τρελενωμαι κιολας.

Senior Member
    Διαβασε το κειμενο σου σαν να το εγραψε καποιος αλλος, θα βγαλεις το πιο σωστο συμπερασμα ;)

Junior Member
    εχω ενα θεμα στην σύνταξη του λογου. μηπως ενωεις αυτο? χαχα. για να το διαβασω ως αλλος καλύτερα να κοιμηθη σμρ και αύριο ξεκούραστος

Senior Member
    Οχι, αν το ειχε γραψει καποιος φιλος σου θα τον εκανες παρεα?

Senior Member
    Νίκο καλημέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Η περίληψη αυτών που λες για όσους δεν κατάλαβαν είναι: ήθελες να ξεκόψεις από τους παλιόφιλούς σου, επειδή θεωρούσες ότι εσύ διαφέρεις και είσαι καλύτερος=πιο δραστήριος, ανωτάτου επιπέδου και εξωστρεφής. Βρήκες μια νέα παρέα με πιο cool άτομα. Δικαίωμά σου. Οι παλιοί ήθελαν να ενταχθούν στη νέα παρέα. Υπήρχαν παρεξηγήσεις και κουτσομπολιό μεταξύ παλιών-νέων φίλων κι εσύ βρέθηκες στη μέση. Τελικά, η νέα παρέα σε ξέκοψε και έμεινες με τους παλιούς, αλλά με μισή καρδιά, γιατί δε γούσταρες. Α, και χώρισες κιόλας εν τω μεταξύ.

Οι παλιοί φίλοι είναι σαν το παλιό κρασί. Το καταλαβαίνω ότι το σχολείο, ή η γειτονιά δίνουν στενά περιθώρια να επιλέξεις φίλους από ένα τμήμα 25-30 ατόμων που σας έβαλαν μαζί λόγω αλφαβητικής σειράς κι όχι για κανέναν άλλο λόγο. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούμε όλοι να κολλάμε με όλους και πάντα θέλουμε να γνωρίζουμε καινούργιους ανθρώπους. Δες για παράδειγμα τον axl100 που δεν κολλάει με κανέναν. Πιο άτυχος αυτός.

Ως παθούσα και μαθούσα θα σου μιλήσω: Το δέσιμο που αποκτάς με έναν παλιό φίλο, δε θα το βρεις πουθενά αλλού όσο κι αν ψάχνεις. Γι αυτό το να επιδιώκεις να ξεκόψεις από κάποιον παλιό φίλο επειδή τον θεωρείς κατώτερο ή ανάξιό σου, ή επειδή περνάει μια φάση δύσκολη και δεν μπορείς να μένεις να στηρίζεις και νομίζεις ότι θα μπορούσες να βρεις και καλύτερα είναι κατά τη γνώμη μου λάθος σκεπτικό που πιστεύω θα μετανιώσεις στο μέλλον. Μπορείς εσύ να ωθήσεις τους παλιούς σου φίλους να γίνετε πιο δραστήριοι ως παρέα, να πάτε κανένα μπασκετάκι, ποτάκι, γυμναστήριο, εκδρομούλες κλπ.

Αν θες, εξήγησέ μας λίγο τι θεωρείς "χαμηλών στάνταρ" και "επιπέδου" με κάποια παραδείγματα, για να γίνεις πιο σαφής για εμάς τους άλλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post

. Δες για παράδειγμα τον axl100 που δεν κολλάει με κανέναν. Πιο άτυχος αυτός.
    Гλυκητατη οπως παντα, θα ησουν η πιο τελεια μαμα <3

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Гλυκητατη οπως παντα, θα ησουν η πιο τελεια μαμα <3
    Ευχαριστώ, γλυκύτατε ή γλυκήτατε, όπως θες.

Senior Member
    Ευχαριστώ, γλυκύτατε ή γλυκήτατε, όπως θες.
    Δεν με λενε Μπαμπινιωτη, λυπαμαι που σου χαλασα την ορθογραφικη αισθητικη :Ρ

Senior Member
    Δεν με λενε Μπαμπινιωτη, λυπαμαι που σου χαλασα την ορθογραφικη αισθητικη :Ρ
    Και προφανώς ούτε και ο θεματοθέτης είναι Μπαμπινιώτης, αλλά αυτό δε σε εμπόδισε να του πετάξεις στα μούτρα ένα πρόβλημα για το οποίο έχει δώσει εξηγήσεις σε άλλο θρεντ.

Senior Member
    Οχι, αν το ειχε γραψει καποιος φιλος σου θα τον εκανες παρεα?
    Και προφανώς ούτε και ο θεματοθέτης είναι Μπαμπινιώτης, αλλά αυτό δε σε εμπόδισε να του πετάξεις στα μούτρα ένα πρόβλημα για το οποίο έχει δώσει εξηγήσεις σε άλλο θρεντ.
    Πες δεν το ειδες :Ρ

Senior Member
    Πες δεν το ειδες :Ρ
    Είναι εμφανές το τι είπες, δύο στους δύο το κατάλαβαν. Καλή η δεύτερη προσπάθειά σου να το καλύψεις σε δεύτερο χρόνο, αλλά προσπάθησε να μπαίνεις στην ουσία των προβλημάτων από το να κάνεις κριτική καταπιανόμενος από άσχετα πράγματα. Στο λέω γιατί το έχεις ξανακάνει και δείχνει μια απάθεια στα προβλήματα των άλλων.

Senior Member
    Είναι εμφανές το τι είπες, δύο στους δύο το κατάλαβαν. Καλή η δεύτερη προσπάθειά σου να το καλύψεις σε δεύτερο χρόνο, αλλά προσπάθησε να μπαίνεις στην ουσία των προβλημάτων από το να κάνεις κριτική καταπιανόμενος από άσχετα πράγματα. Στο λέω γιατί το έχεις ξανακάνει και δείχνει μια απάθεια στα προβλήματα των άλλων.
    Προβαλλεις κοπελα μου... Προβαλλεις αυτο που ΕΣΥ σκεφτηκες για αυτον. Τα Ελλινηκα μου δεν ειναι τοσο καλα για κρινω αλλους.

Senior Member
    Προβαλλεις κοπελα μου... Προβαλλεις αυτο που ΕΣΥ σκεφτηκες για αυτον. Τα Ελλινηκα μου δεν ειναι τοσο καλα για κρινω αλλους.
    Σου είπα κάτι σαφές. Αν θες το ακούς, αν δε θες, το ίδιο μου κάνει. Το κλείνω εδώ.

Junior Member
    για και παλι απιδια, μουδωσατε μια καλη οπτικη ππιστευω οντος αν το δω εξωτερικα η οπως μου το ανελυσε η τζοανα εινια σαν την π[αροιμια που λεει... βρισκεσαι στην παραλια και στην θαλασσα βρισκωνται δυο ατομα. εχεις τον χρονο να σωσεις μονον τον εναν. τωρα, ο ενας σαγαποαει και τον αλλον το αγαπας εσυ. ποιον θα διαλεγες? νομιζω πως το ποιο συνετο θαταν το 1ο καθως ανταποδιδεις την αξια που σου δινεται. ενω σστον 2ο θεωρεισαι χαζος και μπορει να χασεις κιολας

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikosnikos98 View Post
    για και παλι απιδια, μουδωσατε μια καλη οπτικη ππιστευω οντος αν το δω εξωτερικα η οπως μου το ανελυσε η τζοανα εινια σαν την π[αροιμια που λεει... βρισκεσαι στην παραλια και στην θαλασσα βρισκωνται δυο ατομα. εχεις τον χρονο να σωσεις μονον τον εναν. τωρα, ο ενας σαγαποαει και τον αλλον το αγαπας εσυ. ποιον θα διαλεγες? νομιζω πως το ποιο συνετο θαταν το 1ο καθως ανταποδιδεις την αξια που σου δινεται. ενω σστον 2ο θεωρεισαι χαζος και μπορει να χασεις κιολας
    δεν υπαρχει σωστη απαντηση, απλα με την απαντηση σου, δειχνεις στοιχεια της προσωπικοτητας σου.

Page 1 of 2 12 LastLast