εχω παθει την πλακα μου ..sos!!!
Ειμαι 42 ετων ελευθερος αρκετα εμφανισημος και επαγγελματικα αποκατεστημενος.Πριν περιπου 2 μηνες γνωρισα μια κοπελιτσα 19 ετων φοιτητρια..ονειρο!!!!...δεν ξερω πως ’’την ειδα’’ και ειπα: αυτό το πλασμα είναι ο ανθρωπος μου!!!..χωρις να σκεφτω τιποτα άλλο..και εβαλα στοχο να το γνωρισω,και ετσι εγινε.Την γνωρισα,αλλαξαμε τηλ.και σιγα-σιγα της προτεινα να βγουμε οι 2 μας για φαγητο και δεχτηκε.Η επικοινωνια που ειχαμε ηταν περα από καθε προσδοκια δεν το πιστευα ότι θα τα βρισκαμε τοσο καλα!!!.Πολλα κοινα ενδιαφεροντα καταπληκτικη χημεια που σχεδον αγγιζε το απολυτο!!! Ηρθε και η στιγμη να βρεθουμε στο κρεβατι..τρομερο παθος..προχωρισα μεχρι εκει που δεν με αφηνει να συνεχισω μεχρι την ολοκληρωση,καταλαβα πως μαλλον είναι παρθενα.Δεν την πιεσα παραπανω γιατι θεωρισα πως είναι καλυτερα ετσι και ότι είναι να γινει θα ερθει από μονο του.Μου εστενε s.m.s. που με τρελεναν τρομερο εδιαφερον!!!Μετα από διαστημα 3 ημερων με καλει στο σπιτι της για να μου κανει το τραπεζι.Ανταποκριθηκα σαν τρελος και από εκει περα αρχιζει το μαρτυριο…ακυρο στο ακυρο,μερα παρα μερα να με καλει και στο καπακι να μου το ακυρωνει..να μου λεει ότι θελει πολλυ να βρεθουμε αλλα ολο κατι προεκυπτε συνεχως.Εκανα υπομονη μεχρι που μου λεει μια μερα μεσω facebook ότι τελικα το προβλημα της είναι η διαφορα ηλικιας..με’’πηρε από κατω’’…προσπαθησα βεβαια να την κανω να αλλαξει γνωμη,δεν φτανει αυτό και μαθαινω ότι είναι με καποιον άλλο!!!..ο οποιος μαλιστα εκμυστηρεύεται σ’ένα φιλο μου ότι όντως είναι παρθενα και το κανει μονο από πισω!!!!!..ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!.εχει κολλήσει το μυαλο μου,δεν μπορω να κανω τ’αυτονοητα στην καθημερινοτητα μου..πληγώθηκα αφανταστα!!!.Το ξερω πως είναι βλακεια μου…αλλα δεν μπορω να το βγαλω από το μυαλο μου!!!!!