Quote:
Originally posted by keep_walking
Χμ ενας απο τους λογους που δεν γραφω πολυ συχνα στο φορουμ πλεον , εχω δει και καταλαβει ορισμενα πραγματα και το αποδεικνυει αυτο το μηνυμα.
Για μενα δεν ειναι ολη μαζι αγκαλια να επιλυσουμε τα ψυχολογικα \"προβληματα\" βουτηγμενοι μες τη μιζερια αλλα να παμε στο επομενο σκαλοπατι...ολοι μαζι και στη χαρα και στην εκπληρωση προσδοκιων.
Που ειναι οι \"success stories\"?
Απουσιαζουν...αντε να μπει καμμια ιστορια οτι ξεπερασα το ταδε ψυχολογικο προβλημα και ειμαι καλα.
Συμπαντικη αληθεια κατεμε οτι στην διαρκεια της ζωης μας θα υπαρχουν παντα προβληματα...τα οποια απλως μεταλλασονται μαζι με τον εαυτο μας και την πορεια της ζωης μας.
Αλλα προβληματα θα δημιουργηθουν με τη δημιουργια οικογενειας,αλλα αν κυνηγας καποια σχεση κλπ...προβληματα ομως παντα.
Το οτι περνας σε ενα νεο επιπεδο \"προβληματων\" σημαινει μια εξελιξη που ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη στασιμοτητα και μαλιστα οταν αυτη η στασιμοτητα δεν σε κανει ευτυχισμενο...και μαλλον ειναι γνωρισμα της αυτο...η στασιμοτητα σταδιακα σε \"ριχνει\".
Το επιπεδο των προβληματων του φορουμ επιδεικνυει μια στασιμοτητα που δεν ειναι ευκολο να εξηγηθει,περνανε τα χρονια αυτοι που γραφουμε κυριως ειμαστε θαμωνες του χωρου...που ειναι τα προβληματα μας?
Δινουμε πραγματικα το στιγμα μας ή τελικα τα κραταμε ολα για παρτη μας?
Μηπως υποσυνειδητα τις μικρες \"χαρες\" της ζωης τις κραταμε μακρια απο αυτο το χωρο για να τις διαφυλαξουμε ως πολυτιμο αγαθο?
Ισως και για να διαφυλαξουμε τη στασιμοτητα του χωρου αυτου. Ναι, το εχω αισθανθει κι εγω αυτο που λες... Πριν δυο-τρεις μηνες περιπου. Πιστευω οτι ειναι μεγαλο θεμα που σηκωνει εξισου μεγαλη συζητηση και που συστηματικα αποφευγουμε ολοι λιγο πολυ, παλιοι και καινουργιοι. Ενδιαφερεται κανεις για αλλαγη, η μονο για τη διατηρηση των λογων που τον εφεραν εδω?