ζητηται επιγοντοσ ανοιχτομυαλοσ παπασ...αν εχετε κανεναν αδελφο-ξαδελφο..πειτε μου
ζητηται επιγοντοσ ανοιχτομυαλοσ παπασ...αν εχετε κανεναν αδελφο-ξαδελφο..πειτε μου
παιδια δεν κανω πλακα..εχω ενα πολυ μεγαλο πρακτικο προβλημα..
με τον Μιχαλη ημαστε παντρεμενοι πολιτικα ωραια μεχρι εδω..
πριν λιγο καιρο κανονισαμε την εκκλησια για την βαπτιση του μικρου μασ.. ο παπασ μασ ειπε πωσ αφου ειναι δωρεαν η εκκλησια γιατι δεν παντρευεστε κι ολασ...
λεμε εμεισ..οντωσ γιατι οχι?..θα κανουμε σε ολουσ εκπληξη..
τα βαπτησια -γαμοσ θα γινουν στισ 9 οκτωβρη... σε ενα μισι μηνα δηλαδη..
το προβλημα εμφανηστικε οταν αρχισα εχθεσ(εγω φταιω επρεπε να το κανω νωριτερα...αλλα βρε παιδι μου δεν πηγε ο νουσ μου πωσ θα υπηρχε καποιο προβλημα ...)
να μαζευω ολα τα απαιτουμενα δικαιολογητικα...
οκ τα εχουμε ολα εκτοσ...απο
το γεγονοσ οτι και επισιμα αποδειχτηκε πωσ ειμαι αβαπτιστη
(η μαμα μου ηταν τησ ιδαιολογιασ πωσ ειναι πιο σωστο οι ανθρωποι να διαλεγουν το θρισκευμα τουσ μονοι τουσ..να κατσουν να ψαχτουν και να βρουν αυτο που τουσ ταιριαζει περισσοτερο και οχι να τουσ επιβαλεται μια θρυσκεια μονο και μονο επειδη ετυχε να γεννηθουνε σε καποια χωρα..
πραγμα με το οποιο συμφωνω στην τελικη και ο Χριστοσ στα 33 του βαπτιστηκε..)
το θεμα ειναι πωσ τωρα λεει για να κανω εκκλησιαστικο γαμο πρεπει να βαπτιστω πρωτα..
και για να γινει αυτο πρεπει να κανω κατηχηση...
το προβλημα ειναι οπωσ πωσ εχουμε μονο 1,5 μηνα..και κανενασ παπασ δεν το δεχεται... τουσ ειπα πωσ ειμαι διατεθημενη να βαπτιστω..να γινει ο γαμοσ μασ..και μετα αν χρειαστει να συναιχισω την κατηχιση βρε παιδι μου..
αφου πρεπει..
αλλα πιεζονται λεει..και δεν μπορουν..κλπ..μεχρι που ενασ παπασ μου εκανε τεστ..με ρωτησε.''τι ειναι θεοσ''
(τι να του ελεγα?πωσ ανοιγει μεγαλη φιλοσοφικη συζητηση?) του ειπα..πωσ ''
ειναι η ανωτερη δυναμη στο συμπαν .. ειναι εκεινοσ που μασ στηριζει και μασ δινει δυναμη να συναιχισουμε..το απολυτο καλο..και γενικα η ελπιδα που κουβαλαμε και νιωθουμε στην ζωη..''
εκεινοσ τσαντισμενοσ μου ειπε πωσ ειμαι εντελωσ λαθοσ πωσ δεν εχω ιδεα τι ειναι θεοσ και χριστιανοσυνη και πωσ με αυτεσ τισ αντυληψεισ δεν υπαρχει ποτε περιπτωση οχι να βαπτιστω αλλα τιποτα...
το διαπραγματευομαστε με εναν πιο κουλ παπα ..αλλα και αυτοσ δυσκολευεται λεει..γιατι λεει 1, 5 μινασ ειναι λιγοσ και πιεζεται ...και θα δουμε.. και βλεπουμε..κλπ..
παιδια τυπικο ειναι το θεμα..1+1=2... εμεισ να παντρευτουμε θελουμε τιποτα αλλο..
τα εχουμε ολα ετοοιμα...ΟΛΑ ομωσ..
αν εχετε καποιον που μπορει να μασ εξυπηρετισει βρε παιδι μου με ενα δεν ξερω τι δινπουν..πιστοποιητικο βαπτισησ...να κανουμε την δουλεια μασ..θα σασ ειμαι ευγνωμων... κι ασ χρειαστει και κατυχιση και οτι αλλο..
μη γελατε δεν ειναι αστειο...
(οκ ειναι λιγο αστειο)
φιλια και περιμενω...!!!!