ημουν με την κοπελα μου 2 χρονια και ειμασταν πολυ καλα μαζι.το μονο προβλημα μας ηταν οτι ζηλευε παθητικα και μερικες φορες τσακωνομασταν για αυτο αλλα δεν νομιζω να επηρεαζε την σχεση μας.γενικα ειμασταν πολυ αγαπημενοι
πριν απο 8 μηνες ομως βρηκε οτι εχει καρκινο ελαφριας μορφης στην μητρα και επρεπε να παει κυπρο απο οπου ειναι για να κανει θεραπεια. μεχρι τον γεναρη ολα ηταν οπως πριν μεταξυ μας.ειχαμε θα περιμενουμε να τελειωσει, ο γιατρος της ειχε πει θα τελειωσει το γεναρη αλλα εκανε εξετασεις και της ειπε οτι θα επρεπε να συνεχισει την θεραπεια.
απο τοτε αρχισε να απομακρυνεται απο κοντα μου. προσπαθουσα να της λεω ποσο την αγαπαω και οτι θα περιμενω οσο χρειαστει. δεν ηθελε να κατεβω να την δω και δεν πηγα για να μην την πιεσω.
καποια στιγμη ομως μου ειπε οτι φιληθηκε με καποιον αλλο που της φερθηκε πολυ καλα και οτι θελει χρονο να ξεκαθαρισει τα αισθηματα της. την αφησα οσο μπορουσα.εκανε 3 μηνες να ξαναρθει ελλαδα αλλα μιλουσαμε σχεδον καθε μερα. οταν ηρθε ηταν οπως πριν.περασαμε πολυ καλα μαζι.σχεδιαζαμε τις διακοπες μας και να κατεβω τον αυγουστο κυπρο. για λιγο καιρο τα πραγματα ηταν παλυ καλα.πριν λιγες μερες ομως και αφου την πιεσα να ανεβει ελλαδα οπως μου ειχε πει οτι θα κανει φρικαρε.
μου ζητησε να χωρισουμε.ειπε πως με αγαπα αλλα δεν με βλεπει πια ερωτικα. μου ειχε πει οτι δεν εκανε τιποτα με τον αλλον γιατι αυτος θα παντρευοταν συντομα. αλλα ξαφνικα μου λεει ειναι ερωτευμενη μαζι του που σημαινει οτι ειχαν επικοινωνια και μου το εκρυβε. ακομα δεν εχει κοιμηθει μαζι του και ουτε προκυται απο οτι λεει αλλα δεν μπορει να τον ξεχασει λεει.
η ειρωνια ειναι οτι σε 2 εβδομαδες τελειωνει την θεραπεια και θα γυριζε πισω...
προσπαθησα να της εξηγησω οτι ισως φταιει η πιεση που δεχεται απο την αρρωστια και τα φαρμακα αλλα ηταν απολυτη οτι δεν με βλεπει πια ερωτικα. επιπλεον με κατηγορει οτι πριν αρρωστησει δεν της εδειχνα τι ενιωθα για αυτη και μονο οταν φοβηθηκα οτι θα την χασω αρχισα να της τα δειχνω. η αληθεια ειναι οτι δεν της ελεγα πριν οτι την αγαπω αλλα της το εδειχνα με εργα πιστευω.
καμια ιδεα?υπαρχει καμια ελπιδα?δεν θελω να την χασω ετσι χωρις να ξαναπροσπαθησουμε...εχει να με παρει μια βδομαδα τηλεφωνο τωρα και προσπαθω να μην επικοινωνωνω για να μην την πιεσω χειροτερα αλλα μου λειπει πολυ. ισως και οι δικοι της να την πιεζουν να μεινει κυπρο. παντως δεν λεει ψεματα για τον αλλον.απο οτι ειπε αυτος δεν ξερει το προβλημα της.ειναι σιγουρο οτι υπαρχει.δεν ειναι το θεμα οτι εχει κατι σοβαροτερο στην υγεια της και δεν θελει να με ταλαιπωρει.
σοκαριστηκα λιγο γιατι πριν ενα μηνα που ηρθε μου εδειξε οτι υπαρχει ελπιδα.σχεδιαζαμε τις διακοπες μας.και ξαφνικα τα γκρεμισε ολα.τοσο υπομονη καναμε και λιγο πριν το τελος?πως τα ξεχασε ολα ετσι ευκολα για καποιον που δεν μπορει να εχει?