ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΜΟΥ
Γεια σας παιδια, μου λειψατε πολυ. ειχα να σας διαβασω 1 ολοκλιρη βδομαδα. ελπιζω να σας βρισκω ολους καλα ...οσο μπορειτε δλδ.
πηγα ταξιδι λονδινο και παρισι. ηταν πολυ ωραια αμα εξαιρεσεις το κωλοκρυο σε αυτες τις χωρες...............σαν τον ηλιο της ελλαδας τιποτα. οσο κι αν γκρινιαζουμε, σαν την ελλαδα τιποτα
τελοσπαντων, δεν θυμαμαι να φοβομουν ποτε τα αεροπλανα αν κ εχω πεταξει μονο 4-5 φορες, αλλα πριν πεταξω ενιωθα κατι αμα πεφταμε σε καμια αναταραξη η κενο αερος η κατι τετοια, αυτη τη φορα δεν ενιωσα τπτ κ ειχαμε στο αεροπλανο μια χοντρη αναταραξη. σκεφτικα πως θα παθαινα πανικο επειδη ταξιδευα κ μονη μου, αλλα ενω ολοι οι συνεπιβατες μ ητανε καπως ανυσηχοι εγω προσπαθουσα να ανησυχισω αλλα δεν με επιανε τιποτα! αλλο ενα θετικο της αναισθησιας των φαρμακων. αρχιζει να γινεται κουραστικο η τοση αναισθησια.........δεν ξερω πια τι να κανω.
ημουνα νε τον πρωην μ που μαλλον τα χουμε βρει τελικα απ οτι καταλαβαινω. ειναι καλος μαζι μου κανει οτι θελω φερεται μονιμως καλα ειναι απο πανω μ να με προσεχει και κανει συνεχεια δωρα εκπληξεις κλπ κλπ. συνεχιζει να θελει να προχωρησουμε την σχεση μας, εγω ομως νιωθω ακομα περιεργα. το σεξ το κανω χωρις καν προκαταρκτικα (τα βαριεμαι) και μερικες φορες παλι με πιανει πως με ''βρωμιζει'' η ολη πραξη. σαν να μισω τους αντρες, και σαν να θελουνε να με εκμεταλευτουν ολοι οσοι με πλησιαζουν. αυτοματα σκεφτομαι πως ειναι ολοι ηλιθιοι και δεν τους αξιζει καν να τους εκμεταλευομαι ΕΓΩ οπως εκανα παλια. απλα δεν δινω πλεον σημασια. δεν αξιζει.
1 χρονο τωρα σε σεξουαλικο επιπεδο ειδηκα εχουν αλλαξει μεσα μου πολλα, πραγμα που οφειλω στα φαρμακα παλι! ενιωθα αγριο παιδι και εκανα οτι γουσταρα, και εκανα το κεφι μου με οποιον/οποια καθοτανε. τωρα τους βαριεμαι ολους και νιωθω ακριβως αυτο που ειπα παραπανω, οτι ειμαι ενα αντικειμενο για ολους. εκτος απο τον δικο μου που αποδεικνυει το αντιθετο. προσπαθω πολυ να μαι το κεντρο του ενδιαφεροντος στα παντα, αμα δεν ειμαι τσαντιζομαι.
οποιος κ αν με κοιταει πιστευω πως θελει να με εκμεταλευτει και εξοργιζομαι (οσο μπορω να εξοργιστω λογω της απαθειας μου παλι....) ΔΕΝ θελω κανεναν τους μισω ολους, μαζι με αυτο ομως δεν θελω να μισει κανεις εμενα θελω να με αγαπανε! αλλα εγω να τους μισω
καθομουν και κοιτουσα τα συννεφα κ ενω χαλαρωνα βλεποντας τα, σκεφτομουν πως θα ητανε να ημουνα πανω τους να καθομαι οπως στα καρτουν. μετα θυμηθικα πως αυτο δεν γινεται και τσαντιστικα παλι επειδη μας γεμιζουν το κεφαλι με μπαρουφες! πως μπορουμε να πεταμε κ να καθομαστε σε συννεφακια! τοσο πολυ ειναι επιρεασμενη η δικια μας φαντασια που δεν εχουμε περιθωριο να φτιαξουμε δικια μας! ολοι μας δηλητιριαζουνε! καθομουν και σκεφτομουν λοιπον οτι ακομα και οι γιατροι μας δηλητιριαζουνε με λογια! μιλουσα με μια φιλη μου και μου λεγε πως ειναι σε μια ομαδα ψυχοθεραπειας και ειναι πολυ ικανοποιημενη! κανουνε ολοι μαζι συζητησεις χερι χερι κλπ κλπ μελια κλαμματα και βλακειες! τους μισω! δεν κανουν τπτ παραπανω απ το να αναμασανε τις ιδεες που ειναι εμφυτευμενες μεσα τους!
οι ψυχοθεραπευτες δεν σου γιατρευουν τα ψυχωσωματικα! απλα σε κανουνε να ''πιστευεις στον εαυτο σου'' ''να βρεις την ριζα του κακου'' εστω κ αν την ξερεις! και να νιωσεις καλα με το οργανικοψυχωσωματικο σου, ας πουμε την νυχτερινη ενουριση!
οποιος την εχει, ''πιστευει στον εαυτο του'' επειδη του ανελυσε ενας γιατρος πως να το κανει, και νιωθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οτι εχει γιατρευτει! εχει ευεξια κ ειναι χαρουμενος! ακομα κατουριεται πανω του το βραδυ βεβαια.........αλλα who cares..........αφου τα χει βρει με τον εαυτο του!!!!!!!!!!!δεν πα να εχεις τικ , κρισεις πανικου και ο,τι αλλο, αμα ο γιατρος λεει πως εισαι ηρεμος , εισαι ηρεμος!!!!!!!!!!!εγω πιστευω θελουν ενα κατουριμα στην μουρη!
ναι οντως..........δεν εχει δει κανενας γιατρος στην 1 ωρα που μου κανει συνεδρια να με πιανει κριση νευρων η να βγαζω αφρους απ το στομα, αμα το κανω πανω του....τοτε θα χει ακομα ορεξη να με ''ηρεμισει'' και να βγαλει απο μεσα μου με την μαιευτικη μεθοδο την αναγνωριση του εαυτου μου??!!!!! ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ! ολοι θελουν να με εκμεταλευτουν! αλλοι να με πηδηξουν, αλλοι να μου παρουν τα λεφτα!
εκτος αυτου δεν με ακουνε για οτι λεω, αμα λεω στους δικους μου για τις μελετες που κανω με τους κατα συρροη δολοφονους, δεν καθονται να ακουσουνε γτ νομιζουν πως διαβαζω θριλερακια ενω διαβαζω και μελεταω για την πραγματικη ζωη, για το μυαλο και την σκεψη! καθε πραξη ειναι αποτελεσμα μυαλου! ειμαι πολυ εξυπνη γιαυτους γιατι εκεινοι απλα ''τρωνε'' οτι τους σερβιρουν και δεν ειναι ικανοι να λενε πως ειναι ανωτεροι απο ΖΩΑ
οσοι το κανουνε και επιμενουνε πως ειμαι φρικιο και κακος ανθρωπος επειδη θελω να ασχολουμαι με ο,τι δεν ασχολουνται οι υπολοιποι σαν πλειοψηφια, θελουν να με πνιξουν στον δικο τους κοσμο με τα συνεφακια-καθισματα.
τα ρομαντικα αυτα συνεφακια, τα βαζουν ΟΛΟΙ στο μυαλο οποτε τα βλεπουν. φανταζοντι τον εαυτο τους να καθονται πανω τους. τυχαιο???? αμα πω την λεξη ''συνεφο'' ολοι φερνουν στο μυαλο ενα ασπρο τραμπολινο-συνεφακι και αγγελακια γυρω γυρω! ποιος σκεφτεται μαυρα συνεφα με κεραυνους? πολυ λιγοι. για μενα αυτοι ξεχωριζουν,. ολοι οι αλλοι ειναι μαθημενοι στις βλακειες και στο να με εκμεταλευτουν γιατι θελουν να γινω οπως εκεινοι! επειδη μαθαινω πραγματα που δεν ξερουνε και καποιος τους ειπε πως ειναι τα σωστα!!!
αμα μας οριζαν πως πρεπει να τρωμε ανθρωπους θα τους τρωγαμε αλλα αμα τους φαμε ειναι κανιβαλισμος! βγηκε και λεξη! αμα φας το ειδος σου εισαι κανιβαλος, αλλα αμα το κανεις σε περιπτωση που δεν εχεις επιλογη τοτε δεν εισαι κανιβαλος εισαι ενας καημενος ανθρωπος χωρις επιλογη
επισης τα παιδια! λυπομαστε τα καημενα δαρμενα βιασμενα παιδια, και μισουμε αυτους που τα βιαζουν. ειναι τερατα! το παιδι αυτο ομως σε 20 χρονια παυει να ναι παιδι, κανει τα ιδια στα δικα του τα παιδια και τοτε γινεται ΑΥΤΟΣ το τερας που μισουμε!και παει λεγοντας....ολοι ειναι σε ενα κυκλο, ροδα λουνα παρκ! πιστευω πως ειναι λιγοι σαν και μενα, και προσπαθουνε να μας ''πνιξουνε'' . ΚΕΝΟ αν με διαβαζεις πιστευεις ξερεις τι εννοω.
εχω εντυπωση πως με εκμεταλευονται και με κανουν περα!