Οριστε λοιπον το ανοιξα. Μπορεις να σκεφτεις ΜΙΑ στιγμη, μην τυχον και δεν ειμαι εγω στον κοσμο μου, οπου ο αρνητισμος απλα καταστρεφει και το ατομο και την κοινωνια, αλλα εσυ στον δικο σου, που πιστευεις οτι εχει προσφερει κατι παραπανω σε αυτο τον κοσμο?
Σιγα τη μαγκια να ντυνεσαι στα μαυρα επιτηδες. Αν τωρα ντυνεσαι στα μαυρα επειδη ετσι ειναι η διαθεση σου, πρεπει να σου πω οτι η διαθεση σου ειναι καταθλιπτικη, και αυτο σημαινει οτι μαλλον δεν εισαι ευτυχισμενος. Αν το να ακους ροκ και μεταλ την εχεις δει οτι επαναστατεις κ πας κοντρα με το συστημα, θα σου πω σιγα τα αυγα, το συστημα ταιζει πολυ κοσμο με αυτη τη μουσικη για να τους κανει να νομιζουν οτι επαναστατουν ετσι, ενω στην πραγματικοτητα αποχαυνωνονται και αντε να πανε σε κανα τερα βαιμπ να πιουνε δεκα μπυρες και να σπασουνε τπτ, να πιουνε κανα χορτο, και διαφορα τετοια εποικοδομητικα.
Νομιζεις οτι οι επαναστατες και γενικα οποιοι κανανε κατι καλο σε αυτον τον κοσμο ηταν ατομα που ντυνονταν στα μαυρα και ακουγαν μεταλ? Μεταλλαδες νιντζα ηταν δλδ? Η ροκ παπαδες? Το ιδιο σχετικο σαν να μου λες οτι οι επαναστατες ειναι αραβες που φορανε κελεμπια και ακουνε αμανεδες.
Εσυ δλδ κανεις οτι θελεις και τους γραφεις ολους? Εγω αντιθετως βλεπω οτι δεν κανεις οτι θελεις, δε ζεις στη χωρα που θες, δεν εχεις τη δουλεια που θες, δεν εχεις του φιλους που θες, δεν εχεις τη γκομενα που θες και οτι τα βαζεις με ολους. Και για ολα αυτα φταιει οτι δε γεννηθηκες εκει που θα ηθελες. Υπαρχουν καποιοι που τα καταφερανε και εχουν γεννηθει στο Τιμπουκτου.
Η κοινωνια ειναι ψευτικη? Εγω νομιζω οτι εσυ εχεις διαμορφωσει εναν ψευτικο εαυτο και επειδη αυτο ακομα αδυνατεις να το δεις το προβαλεις σαν γεγονος σε κατι εξω απο σενα, στην κοινωνια.
ναι ο αρνητισμος εχει κανει ωραια ποιηματα που σε κανουν καταθλιπτικο και αυτοκτονικο, να τα βλεπεις ολα ματαια και απαισιοδοξα, τα ποιηματα του Καβαφη και του Μποντλερ που αυτοκτονησαν, τη φιλοσοφια του Νιτσε που τρελαθηκε, ενα σωρο ροκ σταρ που πεθανανε απο ναρκωτικα, και μερικων αλλων που τη γλιτωσανε. Πιστευω αφανταστα αυτο που ειπε ο Νιτσε, οτι οταν κοιτας την Αβυσσο κοιταει κι αυτη μεσα σου, γιατι το εχω ζησει και μπορω να σε καταλαβω, αλλα εσυ δε μπορεις να με καταλαβεις, γιατι αυτα που σου λεω δεν τα εχεις καν σκεφτει ακομα. Απλα σκεψου πως θες να ζησεις. Ετσι οπως ζεις τωρα? κανε ονειρα και κυνηγησε τα. Ενας ανθρωπος μες στην αρνητικοτητα δεν ειναι ευτυχισμενος. βεβαια μπορει εσυ να μη θες να εισαι ευτυχισμενος και να εχεις μια γλυκια γυναικα και να κανεις μια ωραια οικογενεια. ωραια κανε αλλα ονειρα. Τι ονειρα κανεις? Να μεινεις παντα ετσι οπως εισαι τωρα?
Πορωνεσαι φανταζομαι τωρα και ετοιμαζεσαι να μου απαντησεις για το πως καταστραφηκαν ολα που γεννηθηκες στην Ελλαδα και οχι σε αλλη χωρα, για τα θετικα του αρνητισμου και την ψευτικη κοινωνια και τον κοσμο μου. Δεν ειναι τυχαιο που οι κρυσταλλοι του νερου αποκτουν ωραιο σχημα υπο τον ηχο κλασικης και απαλης μουσικης, και ασχημαινουν και διαστρεβλωνονται υπο τον ηχο ροκ και μεταλ και αγριας γενικα μουσικης (υπαρχουν ερευνες για αυτα, μπορεις να τις βρεις). και αν σκεφτεις οτι το σωμα μας ειναι 75% νερο, καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο. Και η επιστημη το λεει οτι ο αρνητισμος βλαπτει την υγεια! Και μετα προσαπθεις να με πεισεις για τα θετικα του αρνητισμου. Το λεει κ η λεξη. Αρνητισμος. Δεν εχει θετικα.
Αγαπητε ΚΕΝΟ αυτο δε σημαινει οτι ολοι οσοι δε ντυνονται στα μαυρα και δεν ακουν μεταλ ειναι θετικοι και ευτυχισμενοι ανθρωποι, αλλα ουτε και οτι ειναι ψευτικοι, υποκριτες και κοιμισμενοι. Υπαρχει πολυς πονος, και παιρνει διαφορες μορφες, και εκδηλωνεται με διαφορους τροπους.