Originally Posted by
Lacrymosa
Καλημερα !! Εψαξα στο ιντερνετ σχετικα με γρηγορες διαιτες (express diets) -οχι χημικες το τονιζω- κ σκεφτομαι να δοκιμασω, μιας κ με χει πιασει παλι η εμμονη με το σωμα κ θελω τη γνωμη σας.. με τη νοσηλεια μου λογω φαρμακων προφανως εβαλα 5 κιλα κ θελω τωρα να τα χασω (55 ειμαι) κ δεν αντεχω να ειμαι ετσι.. σημερα βγηκα απ το σπιτι κ πηγα σχολη κ ενιωθα πολυ αβολα κ αγχωμενη επειδη ειχα συνεχως στο μυαλο μου το πως φαινομαι κ δεν μπορουσα να το διακριβωσω... επισης εχω προβλημα με τους καθρεφτες, τρομαζω να κοιταζομαι, του σπιτιου με δειχνει αλλιως, στις βιτρινες αλλιως, στις τουαλετες της σχολης αλλιως κτλ με αποτελεσμα να εκνευριζομαι... το τζιν που εβαλα παντως το ενιωθα πολυ πιο στενο πανω μου κ ενιωθα πιο "ζουμερη" να το πω, κι αυτο δεν μ αρεσει, θελω να ειμαι με αδυνατο κορμο... το θεμα ειναι οτι στο σπιτι τρωω συνεχεια κ φοβαμαι μην βαλω κι αλλα, απ την αλλη επειδη γενικα νιωθω κοπωση γυμναστικη δεν μπορω να κανω... δεν μ αρεσει αυτη η αισθηση που εχω με τα κιλα, το νιωθω καθως περπαταω, κοιταζομαι, καθομαι κτλ κ με αγχωνει το πως φαινομαι εξω ....
θελω να τα χασω γρηγορα ομως γιατι δεν αντεχω αλλο ετσι... αν κ η αδερφη μου μου λεει συνεχεια οτι κ καλα ετσι ειμαι πιο "γυναικα", αλλα μαλακιες λεει, δεν την αντεχω.... παλιοτερα ειχα κανει το εξης, επι 4 μερες δεν ετρωγα ΤΙΠΟΤΑ, μονο νερο 3 φορες την ημερα, κ την 5η μερα που ζυγιστηκα ειχα χασει 3 κιλα !! σκεφτομαι το ιδιο να κανω κ τωρα, αλλα επειδη ακολουθω ισχυρη σχετικα φαρμακευτικη αγωγη φοβαμαι λιγακι μην εχω καμια παρενεργεια.. απ την αλλη σκεφτομαι να τρωω μονο φρουτα, αλλα κ παλι ποσα φρουτα την ημερα να φαω??
ειμαι σε τελμα κ νιωθω απαισια.. τα 55 ειναι το οριο που εχω βαλει στον εαυτο μου, κ αντικειμενικα βασει Δεικτη Μαζας Σωματος αυτο ειναι το οριο (πρεπει να σαι 10 κιλα κατω απ το υψος σου τουλαχιστον) κ τουλαχιστον να μην βαλω αλλα, θελω να μεινω εδω κ σε μια βδομαδα μεσα να τα χασω, γινεται αυτο?? δεν αντεχω αλλο ετσι, τρωω φρικες συνεχεια....