Γεια σας.ειμαι 25 χρονων, εχω σπουδασει οικονομικα στην αθηνα(ΑΣΟΕΕ) κατι το οποιο μ αρεσει αλλα μετα οι δικοι μου θεωρουσαν σωστο πως επρεπε να παω και σε αλλη σχολη..ισως επειδη το εκανε και η αδελφη μου.εδωσα κατακτηριες περασα αλλα η αληθεια ειναι πως δεν την ηθελα ποτε αυτη τη σχολη.τους το ειπα μετα απο ενα χρονο κα εγινε ενας ψιλοχαμος...βεβαια παντα με συνεκριναν με την αδελφη μου,η οποια κατα τη γνωμη τους τα εκανε ολα σωστα...την αγαπαω πολυ και δεν εχει να κανει με αυτην, αλλα με τους δικους μου.τους ειπα λοιπον πως δεν θελω να το κανω αυτο αλλα να βρω μια δουλεια και να δουλεψω.επισης εδω και 6 χρονια τα εχω με ενα παιδι και περναμε πολυ καλα.Δεν ειμαστε απο αθηνα οποτε το σπιτι εδω ειναι με ενοικιο και μενω μαζι με το φιλο μου με τον οποιο μοιραζομαστε και τα εξοδα.οι δικοι μου με εχουν πρηξει ομως πως αν δεν θελω να συνεχισω τις σπουδες λενε πως πρεπει να φυγω και δεν εχω λογο να μενω εδω και φυσικα παντα εκβιαζουν για τα λεφτα πως δε θα μου στελνουν και τετοια...Λογος υπαρχει, αλλα αυτοι δεν το καταλαβαινουν και δεν ξερω γιατι.δεν τους καταλαβαινω...και συνεχως το ριχνουν στα λεφτα..πως δεν εχουν. και δεν πειναμε ρε παιδια, ειμαστε μια κανονικη οικογενεια ως προς τα χρηματα τουλαχιστον.τοσα χρονια ολο τα ιδια ακουω αλλα η αδελφη μου σπουδαζε 10 χρονια..για αυτην εχουν για εμενα δεν εχουν..τελος παντων.τους ειπα πως δεν τους εχω αναγκη πια.αυτοι εκαναν τη ζωη τους οπως ηθελαν και εγω θα κανω τη δικη μου οπως θελω εγω.και αν τους αρεσει.τωρα τι να πω;δεν εχουν καταλαβει οτι εχω μεγαλωσει;δε ξερω..εσεις πως το βλεπετε;και αδικο πειτε το μου απλα γνωμες θελω να ακουσω..