ζητω απλα τη γνωμη σας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Πάλι καλά που έχεις καταφέρει και το διακρίνεις και δεν στρέφονται τα βέλη σου προς την αδελφή σου. Πολλά αδέρφια που μαλώνουν μεταξύ τους δεν καταλαβάινουν ότι ο πραγματικός λόγος είναι οι γονείς...

Στα ρώσικα σε τι επίπεδο έχεις φτάσει; Καλά έκανες και τα έμαθες.

Μια ειλικρινής και ήρεμη συζητηση με τους γονείς σου πιστεύεις ότι θα βοηθούσε; Υπάρχει συννενόηση ή έχει εκλείψει εντελώς;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Member
    Ε ναι καλε.θα ημουν παραλογη να τα βαλω με την αδελφη μου.εχω φτασει λιγο πιο πανω απο το lower σε σχεση με τα αγγλικα.δεν ξερω ειλικρινα με εχουν μπερδεψει.μια δειχνουν να με καταλαβαινουν και την αλλη λενε και κανουν παλι τα ιδια.εχω παψει να προσπαθω ισως και δεν επρεπε αλλα τωρα δεν εχω τη δυναμη να ξαναλεω τα ιδια για αλλη μια φορα...

Senior Member
    Ξεκουράσου μετά καλή μου, πάρε το χρόνο σου. Πες την απόφασή σου. Πες τους ότι αισθάνεσαι κουρασμένη, όχι χρειάζεσαι ένα διάλειμμα, και στο μεσοδιάστημα θα αναζητήσεις κάποιο ενδιαφέρον μεταπτυχιακό. Αν βέβαια το θέλεις και συ. (εδώ που τα λέμε είναι απαραίτητο το ρημάδι).

Συνέχισε την πορεία σου, φρόντισε τη σχέση σου και τον εαυτό σου. Και οι ισορροπίες θα έρθουν, θέλω να πιστεύω.

Member
    καλησπερα gian ...δεν καταφερα να διαβασω ολες τισ απαντησεις αλλα συμφωνφ με αυτο που λεει ο φιλοσ περπλ..οτι η αληθεια βρισκετε καπου στη μεση...στην φαση που βρισκομαι τωρα θα σου ελεγα: μην αποκοβεσε απο την οικογενεια/κοντινους σου γιατι μετα θα το μετανιωσεις..ειναι πολυ συντομη η ζωη για να κραταμε κακιες κλπ....πριν 10 χρονια ετσι θα εκανα και εγω..προφανος ξερεις τι κανεις...ισωσ με τα μιαλα που κουβαλαω τωρα να μην εκανα τα ιδια λαθη παλιοτερα αλλα ολοι αυτο θα σου πουνε

αν νιωθεις οτι πιεζεσε με αυτο το θεμα και εισαι μπερδεμενη θα σου προτεινα να δεις εναν ψυχολογο να σε βοηθησει..καλη σου δυναμη
    ...

Member
    Καλημερα. Retrog δεν εχω σκοπο να αποκοπω με κανεναν αλλα αν δεν καταλαβουν αυτα που τους λεω και αυτα που θελω τοτε νομιζω πως δεν υπαρχει λογος να κουραζομαι για κατι να τους αποδειξω κατι να τους κανω να καταλαβουν κατι.οσον αφορα αυτο που λες οκ ισως και εγω αργοτερα να πω πως δε σκεφτομουν σωστα αλλα τωρα μου φαινεται σωστο.ας κανω και εγω ενα λαθος στη ζωη μου στο κατω κατω μεσα απο αυτα μαθαινουμε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by gian View Post
    Καλημερα. Retrog δεν εχω σκοπο να αποκοπω με κανεναν αλλα αν δεν καταλαβουν αυτα που τους λεω και αυτα που θελω τοτε νομιζω πως δεν υπαρχει λογος να κουραζομαι για κατι να τους αποδειξω κατι να τους κανω να καταλαβουν κατι.οσον αφορα αυτο που λες οκ ισως και εγω αργοτερα να πω πως δε σκεφτομουν σωστα αλλα τωρα μου φαινεται σωστο.ας κανω και εγω ενα λαθος στη ζωη μου στο κατω κατω μεσα απο αυτα μαθαινουμε..
    πολύ σωστή! Και οι δικοί μου έτσι είναι άλλου γι αλλού. Μην δίνεις σημασία, προχώρα μπροστά και κάνε και τα λάθη σου!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Member
    Σε ευχαριστω πολυ!αυτο θα κανω.σας ευχαριστω πολυ ολους!να ειστε παντα καλα!

Page 2 of 2 FirstFirst 12