-
πόσο άρρωστοι μπορεί να είναι καποιοι???
-
κοιταζω τον σκυλο μου που ριχνει τους ατελειωτους υπνους του κ
σκεφτομαι πως αν τον χτυπουσε καποιος δν θελω να σκεφτομαι τί θα εκανα.
δν αντεχω να βλεπω ή να ξερω πως καποιοι χρησιμοποιουν τη βία απεναντι σε παιδια κ ζωα.
τί τους έφταιγε τωρα το ζωάκι?
κακποιηθηκε τοσο βαναυσα που πραγματικα θα ήθελα να βρεθουν κ να τους κανει καποιος τα ιδια ακριβως!
-
τα παιδια ομως θα μεγαλωσουν και μετα μπορει να κανουν τα ιδια κι αυτα...
-
αμααααααααααααν................ ένα γερό ραβδί χρειάζονται οι κουραδόμαγκες...
-
Quote:
Originally Posted by
KENO
τα παιδια ομως θα μεγαλωσουν και μετα μπορει να κανουν τα ιδια κι αυτα...
κενό, αν έχεις μεγαλώσει το παιδί σου μαθαίνοντας το να σέβεται αυτον που δν μπορεί να υπερασπιστεί τον ευατό του,
δν θα κανει τα ίδια.
η ευαισθησία καλλιεργειται.
αν το παιδί μου δει εμένα να κλωτσαω ένα σκυλι στο δρομο, θα κανει το ίδιο.
αν με δει να το χαιδευω κ να το ταιζω, θα κανει το ίδιο.
-
το παιδι δε το μεγαλωνουν μονο οι γονεις του ξερεις, επηρεαζεται κι απο το υπολοιπο περιβαλλον...
αυριο μεθαυριο θα παει σχολειο, αν τα υπολοιπα παιδακια πεταξουν πετρουλες σε ενα σκυλακι για να "παιξουν", δε θα κανει το ιδιο κι εκεινο ? δε θα επηρεαστει τουλαχιστον, και την επομενη φορα που θα το ξανακανουν, μπορει να τα ακολουθησει ?
ιδια ακριβως διαδικασια με τα βρισιδια, το τσιγαριλικι κλπ, ολα ξεκιναν ακολουθωντας τους αλλους για να δειχνουμε πιο μεγαλοι, μαγκες, και να μη ξεχωριζουμε και μας δειχνουν με το δαχτυλο.
-
file mou den milaw se sena proswpika alla afou ksereis kai grafeis ellhnika tha pw duyo kouventes parapanw. gia ton fovo sth synexeia.
-
Quote:
Originally Posted by
KENO
το παιδι δε το μεγαλωνουν μονο οι γονεις του ξερεις, επηρεαζεται κι απο το υπολοιπο περιβαλλον...
αυριο μεθαυριο θα παει σχολειο, αν τα υπολοιπα παιδακια πεταξουν πετρουλες σε ενα σκυλακι για να "παιξουν", δε θα κανει το ιδιο κι εκεινο ? δε θα επηρεαστει τουλαχιστον, και την επομενη φορα που θα το ξανακανουν, μπορει να τα ακολουθησει ?
ιδια ακριβως διαδικασια με τα βρισιδια, το τσιγαριλικι κλπ, ολα ξεκιναν ακολουθωντας τους αλλους για να δειχνουμε πιο μεγαλοι, μαγκες, και να μη ξεχωριζουμε και μας δειχνουν με το δαχτυλο.
αν πιεις, κανεις κατι στον ευατό σου.
αν βρίσεις έχει αντίκτυπο στους άλλους, ψυχολογικα ίσως σε καποιους.
το να κακοποιησεις σωματικά απεχει μιλια.
-
συγνωμη, αλλα αυτα που γραφεις τι σχεση εχουν με το θεμα μας ? η απαντηση σου ειναι αλλου γι'αλλου τελειως. το ζωο το πεταξανε μεσα στο λιμανι, και παιδακια πανω στο παιχνιδι τους θα μπορουσαν να το ειχαν κανει αυτο...
-
οι γονεις μπορουν να δουν(αν ειναι σε θεση ) οτι το παιδακι απο το να κλωτσαει το σκουπιδακι ,κλωτσαει το σκυλακι κτλ..
-
Quote:
Originally Posted by
KENO
συγνωμη, αλλα αυτα που γραφεις τι σχεση εχουν με το θεμα μας ? η απαντηση σου ειναι αλλου γι'αλλου τελειως. το ζωο το πεταξανε μεσα στο λιμανι, και παιδακια πανω στο παιχνιδι τους θα μπορουσαν να το ειχαν κανει αυτο...
κοιτα θα μπορουσαν να το κανουν ,και γω στα νιατα μου εθαψα μια κουκουβαγια ζωντανη ,γιατι ειχα οργη ..Νομιζω γ αυτο μιλαει η αρκτος .Αλλα....
-
Quote:
Originally Posted by
KENO
αν διαβασες την ειδηση, το σκυλακι κακοποιηθηκε πριν πεταχτει στη θαλλασα.
τωρα το αλλου για αλλου, θα προτιμησω να το αφησω ασχολιαστο.
-
Quote:
Originally Posted by
KENO
οι συμπεριφορες κενο κ οι κοινωνικες νορμες εχουν καποιο εφαλτηριο ομως... πως εμαθαν τα παιδακια αυτο το πραγμα? με ποιους μηχανισμους αμυνας εκδηλωνουν τελικα την βια κ την επιθετικοτητα απεναντι σε απροστατευτα κ πιο αδυναμα πλασματα? που τα διδαχτηκανε αυτα ? η οικογενεια αποτελει πρωταρχικο φορεα κοινωνικοποιησης αλλα η μεγαλυτερη διαδικασια της ενταξης διαδραματιζεται μεσα στο σχολειο, καθως κ με τις κοινωνικες συναναστροφες (παρεες συνομιληκων..) σ αυτην την κατευθυνση θα μπορουσε να συμβαλλει καθοριστικα κ ουσιαστικα κ το σχολειο, ωστε να διαμορφωθουν "σωστα δομημενες" και "συγκροτημενες" προσωπικοτητες, αλλα μαλλον τα αντιθετα χαρακτηριστικα καλλιεργει πλεον....
-
Quote:
Originally Posted by
Lacrymosa
οι συμπεριφορες κενο κ οι κοινωνικες νορμες εχουν καποιο εφαλτηριο ομως... πως εμαθαν τα παιδακια αυτο το πραγμα? με ποιους μηχανισμους αμυνας εκδηλωνουν τελικα την βια κ την επιθετικοτητα απεναντι σε απροστατευτα κ πιο αδυναμα πλασματα? που τα διδαχτηκανε αυτα ? η οικογενεια αποτελει πρωταρχικο φορεα κοινωνικοποιησης αλλα η μεγαλυτερη διαδικασια της ενταξης διαδραματιζεται μεσα στο σχολειο, καθως κ με τις κοινωνικες συναναστροφες (παρεες συνομιληκων..) σ αυτην την κατευθυνση θα μπορουσε να συμβαλλει καθοριστικα κ ουσιαστικα κ το σχολειο, ωστε να διαμορφωθουν "σωστα δομημενες" και "συγκροτημενες" προσωπικοτητες, αλλα μαλλον τα αντιθετα χαρακτηριστικα καλλιεργει πλεον....
μιλησε η δασκάλα μεσα της...
-
συγνωμη αλλα αυτα που γραφω τα διαβαζεται καθολου ? δεν εγραψα τιποτα διαφορετικο απο αυτο που λες Lacrymosa, μονο που επεμεινα οτι δε παιζει ρολο μονο η συμπεριφορα των γονιων, αλλα και των υπολοιπων παιδιων στο σχολειο. τα οποια μπορει να επηρεαστηκαν απο ενα σωρο αλλους εξωτερικους παραγοντες, δε χρειαζεται να τα ξυλοφορτωνουν οι γονεις τους για να ειναι βιαια και να ξεσπουν στα ζωακια (ή οπου αλλου). μπορει να ειδαν βια στη τηλεοραση και να το μιμηθηκαν, μπορει να το ειδαν σε μια διαφημιση στο δρομο, μπορει απλα να τους ηρθε ετσι εκεινη τη στιγμη.
η αρκτος εγραψε οτι η κακοποιηση απεχει μιλια, κι εγω λεω οτι πανω στο παιχνιδι μπορει να συμβει το οτιδηποτε, κι ενας βιασμος ακομα, και να σκοτωθουνε μεταξυ τους! γιαυτο προσεχουνε υποτιθεται οι γονεις, αλλα οταν πανε σχολειο δε γινεται να τα συνοδευουν παντα καθε ωρα και στιγμη, κι ετσι ειναι ευκολο να γινει το οποιο κακο.
-
Quote:
Originally Posted by
KENO
συγνωμη αλλα αυτα που γραφω τα διαβαζεται καθολου ? δεν εγραψα τιποτα διαφορετικο απο αυτο που λες Lacrymosa, μονο που επεμεινα οτι δε παιζει ρολο μονο η συμπεριφορα των γονιων, αλλα και των υπολοιπων παιδιων στο σχολειο. τα οποια μπορει να επηρεαστηκαν απο ενα σωρο αλλους εξωτερικους παραγοντες, δε χρειαζεται να τα ξυλοφορτωνουν οι γονεις τους για να ειναι βιαια και να ξεσπουν στα ζωακια (ή οπου αλλου). μπορει να ειδαν βια στη τηλεοραση και να το μιμηθηκαν, μπορει να το ειδαν σε μια διαφημιση στο δρομο, μπορει απλα να τους ηρθε ετσι εκεινη τη στιγμη.
η αρκτος εγραψε οτι η κακοποιηση απεχει μιλια, κι εγω λεω οτι πανω στο παιχνιδι μπορει να συμβει το οτιδηποτε, κι ενας βιασμος ακομα, και να σκοτωθουνε μεταξυ τους! γιαυτο προσεχουνε υποτιθεται οι γονεις, αλλα οταν πανε σχολειο δε γινεται να τα συνοδευουν παντα καθε ωρα και στιγμη, κι ετσι ειναι ευκολο να γινει το οποιο κακο.
ΚΕΝΟ δεν εγραψα καπου οτι διαφωνω μαζι σου, απλως το ανεπτυξα λιγο παραπανω, φυσικα κ τα διαβασα οσα εγραψες.. ανοιγεις μεγαλο θεμα με τη βια... ειναι φαινομενο με πολυπαραγοντικη αιτιοτητα κ δεν οφειλεται αποκλειστικα κ μονο στην μη σωστη διαπαιδαγωγηση απο τους γονεις ουτε στον μιμητισμο η οτιδηποτε αλλο.. η βια εκδηλωνεται με ποικιλους τροπους κ ειναι πολυ ευκολο να περασει καποιος απο τη θεση του θυματος στη θεση του θυτη τη δεδομενη στιγμη..
δικιο εχεις, μπορει να εχουν αριστο υποβαθρο απο την οικογενεια κ στο σχολειο λογω συγκυριων να καταστραφει....
-
Quote:
Originally Posted by
sokolatoxrwma
μιλησε η δασκάλα μεσα της...
Κι εσενα μιλησε η βλακεια μεσα σου......
-
αρα καταληγουμε πως τα οσα ειπε η αρκτος ειναι λιγακι ακυρα ? αρα σωστα εγραψα πως ηταν λιγακι αλλου γι'αλλου, γιατι ακομα κι αν ο γονιος πινει, βριζει ή οτι αλλο μπροστα στο παιδι, το παιδι μπορει μεν να επηρεαστει αλλα να βγει μια χαρα ?
-
Quote:
Originally Posted by
KENO
το να σπασεις τα δαχτυλα ενός ζώου, δν ειναι παιχνίδι.
τα παιδια δν ειναι χαζά.
παρασυρεσαι μέχρι ένα βαθμό.
κ παψε να μιλας στους αλλους λες κ έχουν χαμηλη νοημοσυνη.
κατι δειχνει για σενα αυτο.
-
Quote:
Originally Posted by
Lacrymosa
Κι εσενα μιλησε η βλακεια μεσα σου......
ναι είναι ο αλλος μου εαυτός...
-
Quote:
Originally Posted by
KENO
αρα καταληγουμε πως τα οσα ειπε η αρκτος ειναι λιγακι ακυρα ? αρα σωστα εγραψα πως ηταν λιγακι αλλου γι'αλλου, γιατι ακομα κι αν ο γονιος πινει, βριζει ή οτι αλλο μπροστα στο παιδι, το παιδι μπορει μεν να επηρεαστει αλλα να βγει μια χαρα ?
ναι, σ αυτο καταληγουμε λολ, σωστα εγραψες !! οπως μπορει να συμβει αυτο που γραφεις μπορει κ το αντιθετο, οπως εγραψα εγω παραπανω ! ποτε δεν υπαρχει κατι στανταρ κ το να εισαι απλα γονιος κ να χεις 1α παιδι με το να μελετας την ψυχολογια των παιδιων κ να χεις καθημερινα 30 διαφορετικα απεχει παρασαγκας !! βιωματικα μιλωντας δεν οδηγουμαστε παντα σε ασφαλη κ αξιοπιστα συμπερασματα..
-
οχι δεν τα συνοδευουν παντα ,αλλα οι "αρχες" συνοδευον ,και πως θα τις περασεις σε ενα παιδι .
-
Quote:
Originally Posted by
soft
οχι δεν τα συνοδευουν παντα ,αλλα οι "αρχες" συνοδευον ,και πως θα τις περασεις σε ενα παιδι .
κ τι ειναι οι αρχες, ενα σταθερο κ αναλλοιωτο στοιχειο εφ ορου ζωης ?? δεν ενδεχεται λογω διαφορων παραγοντων (δεν θα αριθμησω τωρα) να μεταβληθει η ιεραρχηση τους, ο χαρακτηρας τους, η σκοπιμοτητα τους κ διαφορα αλλα?? λεω γω τωρα..
ο γονιος θα μεταλαμπαδευσει καποιες αξιες στο παιδι, οκ.. οταν το παιδι "βγει" με τον α, β, τροπο εκτος οικογενειακου περιβαλλοντος κ βρεθει εκτεθειμενο στα ποικιλα κοινωνικα ερεθισματα, πιστευεις οτι δεν ενδεχεται να υπαρξει τροποποιηση αυτων ?
-
κενό, οταν υποστηρίζεις πως πανω σε ένα παιχνίδι μπορεί να συμβεί κ βιασμός, τα λογια είναι περιττα.
-
Quote:
Originally Posted by
arktos
κενό, οταν υποστηρίζεις πως πανω σε ένα παιχνίδι μπορεί να συμβεί κ βιασμός, τα λογια είναι περιττα.
γιατι δεν γραφεις το αλλο που ειναι χειροτερο, ο βιασμος σε πειραξε ? και δεν λεω κατι που δεν συμβαινει, στις σχολικες τουαλετες μη πω τις πενταημερες, μεχρι και παρτουζωματα εχουν γινει με το ζορι! αλλα αυτα μαλλον δε μετρανε τοσο για παιχνιδι, ακομα κι αν τα κανουνε ανηλικα ετσι ?
οσο γι'αυτο που λεει η soft περι αρχων, με καλυψε απολυτα η Lacrymosa και δεν εχω να προσθεσω τπτ παραπανω.
-
Quote:
Originally Posted by
Lacrymosa
κ τι ειναι οι αρχες, ενα σταθερο κ αναλλοιωτο στοιχειο εφ ορου ζωης ?? δεν ενδεχεται λογω διαφορων παραγοντων (δεν θα αριθμησω τωρα) να μεταβληθει η ιεραρχηση τους, ο χαρακτηρας τους, η σκοπιμοτητα τους κ διαφορα αλλα?? λεω γω τωρα..
ο γονιος θα μεταλαμπαδευσει καποιες αξιες στο παιδι, οκ.. οταν το παιδι "βγει" με τον α, β, τροπο εκτος οικογενειακου περιβαλλοντος κ βρεθει εκτεθειμενο στα ποικιλα κοινωνικα ερεθισματα, πιστευεις οτι δεν ενδεχεται να υπαρξει τροποποιηση αυτων ?
οι "αρχες" ειναι πολυ ρευστες ,και καποιες φορες μου κανουν σε κανονες εμενα ,αλλα νομιζω εδω ,οτι δεν καταλαβαινεις τι λεω .
-
Quote:
Originally Posted by
arktos
κι ομως μπορει να συμβει... φυσικα τοτε δεν συγκατελεγεται ως "παιχνιδι", η απαρχη ειναι αυτη.. εχουν παρατηρηθει πολλα τετοια φαινομενα, ειδικα σε σχολεια κ δημοσιους χωρους... οταν το παιδι βρισκεται σε μια random ηλικια δεν εχει ακομα διαμορφωσει καποια ενσυναισθηση σχετικα με το τι ειναι "παιχνιδι" κ τι οχι... τεσπα δεν θα αναλυσω τις θεωριες της αναπτυξης κ των κοινωνικων δομων, δεν εχει νοημα...
Quote:
Originally Posted by
KENO
γιατι δεν γραφεις το αλλο που ειναι χειροτερο, ο βιασμος σε πειραξε ? και δεν λεω κατι που δεν συμβαινει, στις σχολικες τουαλετες μη πω τις πενταημερες, μεχρι και παρτουζωματα εχουν γινει με το ζορι! αλλα αυτα μαλλον δε μετρανε τοσο για παιχνιδι, ακομα κι αν τα κανουνε ανηλικα ετσι ?
οσο γι'αυτο που λεει η soft περι αρχων, με καλυψε απολυτα η Lacrymosa και δεν εχω να προσθεσω τπτ παραπανω.
Ειδικα σε εκδρομες 5ημερες κτλ γινονται τα μυρια οσα... κ σε τουαλετες δεν μπορεις να φανταστεις, απο πιπες μεχρι παρτουζωματα κ ξυλοκοπημα κ δεν συμμαζευεται... ας μην εχουμε τη εντυπωση οτι τα παιδια ειναι αθωα κ tabula rasa ........
-
επισης να προσθεσουμε εδω και τη πασιγνωστη υποθεση Αλεξ. αυτο δε το καναν παιδακια αρκτος ?
-
Quote:
Originally Posted by
soft
οι "αρχες" ειναι πολυ ρευστες ,και καποιες φορες μου κανουν σε κανονες εμενα ,αλλα νομιζω εδω ,οτι δεν καταλαβαινεις τι λεω .
μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι λεω εγω, αλλο αρχες κ αξιες, αλλο κανονες κ ενιοτε κοινωνικες επιταγες..... ορισμενους κανονες εισαι υποχρεωμενος να τηρησεις για να μπορεσεις να συνυπαρξεις κ να επιβιωσεις μεσα σ ενα κοινωνικο συνολο, το ιδιο ομως δεν ισχυει (οχι παντα τουλαχιστον) για τι ποικιλοτροπως διαμορφωθεισες αρχες.......
-
Quote:
Originally Posted by
KENO
κενο τις αρχες σου μεσα σου τιςς βαζεις εσυ οσο μεγαλωνεις Οσο μενεις εκει στα αρχαια θα μιλας για τους 12 θεους για παντα Τους ξεπερασαμε αυτους !!
-
Quote:
Originally Posted by
soft
κενο τις αρχες σου μεσα σου τιςς βαζεις εσυ οσο μεγαλωνεις Οσο μενεις εκει στα αρχαια θα μιλας για τους 12 θεους για παντα Τους ξεπερασαμε αυτους !!
ποια αρχαια βρε κοπελα μου, εισαι με τα καλα σου ? σε λιγο θα μου πεις και για δεινοσαυρους, ενω εγω απλα παραδεχομαι το αυτονοητο. οτι η βια ειναι μεσα στον ανθρωπο, ακομα κι απο μικρα παιδακια, ακομα κι αν δε τους το εχουν μαθει οι γονεις. ολο μαλακιες εισαστε εδω μεσα, αναρωτιεμαι σε ονειροκοσμο ζειτε τελειως ?
-
Quote:
Originally Posted by
KENO
ποια αρχαια βρε κοπελα μου, εισαι με τα καλα σου ? σε λιγο θα μου πεις και για δεινοσαυρους, ενω εγω απλα παραδεχομαι το αυτονοητο. οτι η βια ειναι μεσα στον ανθρωπο, ακομα κι απο μικρα παιδακια, ακομα κι αν δε τους το εχουν μαθει οι γονεις. ολο μαλακιες εισαστε εδω μεσα, αναρωτιεμαι σε ονειροκοσμο ζειτε τελειως ?
χαχαχαχαχαχαχα λολ εχω λιωσει !!!!!!! μια επισκεψη σε ενα "συγχρονο" ελληνικο δημοσιο σχολειο να κανεις καταλαβαινεις ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα της βιας, ποσο μαλλον οταν θα εχεις να τα αντιμετωπιζεις καθημερινα... στο δικο μου τουλαχιστον κ τελειωσα προσφατα υπηρχαν πολλα περιστατικα βιας κ ξυλοδαρμων για ασημαντους συνηθως λογους.... δυστυχως τα παιδια ειναι σκληρα, πολυ πιο σκληρα απ οσο φανταζομαστε......
-
Quote:
Originally Posted by
KENO
ποια αρχαια βρε κοπελα μου, εισαι με τα καλα σου ? σε λιγο θα μου πεις και για δεινοσαυρους, ενω εγω απλα παραδεχομαι το αυτονοητο. οτι η βια ειναι μεσα στον ανθρωπο, ακομα κι απο μικρα παιδακια, ακομα κι αν δε τους το εχουν μαθει οι γονεις. ολο μαλακιες εισαστε εδω μεσα, αναρωτιεμαι σε ονειροκοσμο ζειτε τελειως
νομιζω οτι ακομα ειμαι στα καλα μου ...
τι και αν καποιος εχει γεννηθει με τη βια μεσα του(οπως το υποστηριζεις εσυ ) ,αυτο δεν ανατρεπεται απο το περιβαλλον ?? απο γονεις ? ? Αυτο προσπαθω να πω αλλα αδικος κοπος .καληνυχτα
-
Quote:
Originally Posted by
Lacrymosa
χαχαχαχαχαχαχα λολ εχω λιωσει !!!!!!! μια επισκεψη σε ενα "συγχρονο" ελληνικο δημοσιο σχολειο να κανεις καταλαβαινεις ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα της βιας, ποσο μαλλον οταν θα εχεις να τα αντιμετωπιζεις καθημερινα... στο δικο μου τουλαχιστον κ τελειωσα προσφατα υπηρχαν πολλα περιστατικα βιας κ ξυλοδαρμων για ασημαντους συνηθως λογους.... δυστυχως τα παιδια ειναι σκληρα, πολυ πιο σκληρα απ οσο φανταζομαστε......
το θεμα ηταν αλλο νομιζω
-
Quote:
Originally Posted by
soft
το θεμα ηταν αλλο νομιζω
απαντησα σ αυτο που εγραψε ο ΚΕΝΟ αναφορικα με τη βια νομιζω.. :)
-
Lacrymosa με εχεις καλυψει σε ολα οσα γραφεις απολυτα!
Quote:
Originally Posted by
soft
νομιζω οτι ακομα ειμαι στα καλα μου ...
τι και αν καποιος εχει γεννηθει με τη βια μεσα του(οπως το υποστηριζεις εσυ ) ,αυτο δεν ανατρεπεται απο το περιβαλλον ?? απο γονεις ? ? Αυτο προσπαθω να πω αλλα αδικος κοπος .καληνυχτα
να το ψαξεις, γιατι μου πεταξες την υποτιθεμενη πολιτικαλ κορρεκτ μαλακιουλα, ενω ξερεις καλα πως εκει εξω ΔΕΝ συμβαινει αυτο που λες. κι εγω προσπαθω να σου πω οτι μπορει μεν οι γονεις να σε θελαν σε μια ονειροφουσκα που κανεις δε θα πειραζε το παιδακι τους και το παιδακι δε θα μαθαινε στη βια, ομως το περιβαλλον τις περισσοτερες φορες ειναι τοσο εχθρικο και βιαιο -ειδικα στα σχολεια- που δυστυχως χαλαει την οποια ονειροφουσκα! αμα δε πιστευεις εμενα γιατι μπορει να με θεωρεις προβληματικο/κομπλεξικο/οτι αλλο, διαβασε που τα ιδια ακριβως λεει και η Lacrymosa που σπουδαζει αν δε κανω λαθος και κατι σχετικο (αρα θα ξερει περισσοτερα). αυτα, καληνυχτα κι ονειρα γλυκα απο μενα.
-
Quote:
Originally Posted by
KENO
Lacrymosa με εχεις καλυψει σε ολα οσα γραφεις απολυτα!
να το ψαξεις, γιατι μου πεταξες την υποτιθεμενη πολιτικαλ κορρεκτ μαλακιουλα, ενω ξερεις καλα πως εκει εξω ΔΕΝ συμβαινει αυτο που λες. κι εγω προσπαθω να σου πω οτι μπορει μεν οι γονεις να σε θελαν σε μια ονειροφουσκα που κανεις δε θα πειραζε το παιδακι τους και το παιδακι δε θα μαθαινε στη βια, ομως το περιβαλλον τις περισσοτερες φορες ειναι τοσο εχθρικο και βιαιο -ειδικα στα σχολεια- που δυστυχως χαλαει την οποια ονειροφουσκα! αμα δε πιστευεις εμενα γιατι μπορει να με θεωρεις προβληματικο/κομπλεξικο/οτι αλλο, διαβασε που τα ιδια ακριβως λεει και η Lacrymosa που σπουδαζει αν δε κανω λαθος και κατι σχετικο (αρα θα ξερει περισσοτερα). αυτα, καληνυχτα κι ονειρα γλυκα απο μενα.
δεν θεωρω κανεναν προβληματικο /κομπλεξικο μια συζητηση παω να κανω και βλεπω οτι ο αλλος μου μιλαει για ονειροφουσκες ,και οτι αυτες δεν μπορουν να σπασουν Αλλα αμα δεν θελει ο αλλος αναμασα την τσιχλοφουσκα μεχρι να πεθανει Αυτα απο μενα :)
-
-
κακποιηθηκε τοσο βαναυσα που πραγματικα θα ήθελα να βρεθουν κ να τους κανει καποιος τα ιδια ακριβως!
μπορει και αυτος να χε ενα παιδακι που το δαγκωσε αυτος ο σκυλος.
ηρεμησε ανθρωπε μου και μην παρασυρεσαι απο τα ζωικα σου ενστικτα της εκδικησης. η βια γεννησε την βια. μεχρι να αρνηθεις να φερθεις βιαια στον βιαιο δεν καταφερνεις τιποτα.
Μιαου
-
ευκολο στα λογια εδω, για τραβα πεστο στα παιδακια αυτο εκει εξω! οταν παρασυρονται μεχρι και οι ενηλικοι και δε μπορουν να συγκρατησουν τα νευρα και τα παθη τους...