πόσο άρρωστοι μπορεί να είναι καποιοι??? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 89
    Banned
    Quote Originally Posted by soft View Post
    κενο τις αρχες σου μεσα σου τιςς βαζεις εσυ οσο μεγαλωνεις Οσο μενεις εκει στα αρχαια θα μιλας για τους 12 θεους για παντα Τους ξεπερασαμε αυτους !!
    ποια αρχαια βρε κοπελα μου, εισαι με τα καλα σου ? σε λιγο θα μου πεις και για δεινοσαυρους, ενω εγω απλα παραδεχομαι το αυτονοητο. οτι η βια ειναι μεσα στον ανθρωπο, ακομα κι απο μικρα παιδακια, ακομα κι αν δε τους το εχουν μαθει οι γονεις. ολο μαλακιες εισαστε εδω μεσα, αναρωτιεμαι σε ονειροκοσμο ζειτε τελειως ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ποια αρχαια βρε κοπελα μου, εισαι με τα καλα σου ? σε λιγο θα μου πεις και για δεινοσαυρους, ενω εγω απλα παραδεχομαι το αυτονοητο. οτι η βια ειναι μεσα στον ανθρωπο, ακομα κι απο μικρα παιδακια, ακομα κι αν δε τους το εχουν μαθει οι γονεις. ολο μαλακιες εισαστε εδω μεσα, αναρωτιεμαι σε ονειροκοσμο ζειτε τελειως ?
    χαχαχαχαχαχαχα λολ εχω λιωσει !!!!!!! μια επισκεψη σε ενα "συγχρονο" ελληνικο δημοσιο σχολειο να κανεις καταλαβαινεις ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα της βιας, ποσο μαλλον οταν θα εχεις να τα αντιμετωπιζεις καθημερινα... στο δικο μου τουλαχιστον κ τελειωσα προσφατα υπηρχαν πολλα περιστατικα βιας κ ξυλοδαρμων για ασημαντους συνηθως λογους.... δυστυχως τα παιδια ειναι σκληρα, πολυ πιο σκληρα απ οσο φανταζομαστε......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ποια αρχαια βρε κοπελα μου, εισαι με τα καλα σου ? σε λιγο θα μου πεις και για δεινοσαυρους, ενω εγω απλα παραδεχομαι το αυτονοητο. οτι η βια ειναι μεσα στον ανθρωπο, ακομα κι απο μικρα παιδακια, ακομα κι αν δε τους το εχουν μαθει οι γονεις. ολο μαλακιες εισαστε εδω μεσα, αναρωτιεμαι σε ονειροκοσμο ζειτε τελειως
    νομιζω οτι ακομα ειμαι στα καλα μου ...
    τι και αν καποιος εχει γεννηθει με τη βια μεσα του(οπως το υποστηριζεις εσυ ) ,αυτο δεν ανατρεπεται απο το περιβαλλον ?? απο γονεις ? ? Αυτο προσπαθω να πω αλλα αδικος κοπος .καληνυχτα
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    χαχαχαχαχαχαχα λολ εχω λιωσει !!!!!!! μια επισκεψη σε ενα "συγχρονο" ελληνικο δημοσιο σχολειο να κανεις καταλαβαινεις ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα της βιας, ποσο μαλλον οταν θα εχεις να τα αντιμετωπιζεις καθημερινα... στο δικο μου τουλαχιστον κ τελειωσα προσφατα υπηρχαν πολλα περιστατικα βιας κ ξυλοδαρμων για ασημαντους συνηθως λογους.... δυστυχως τα παιδια ειναι σκληρα, πολυ πιο σκληρα απ οσο φανταζομαστε......
    το θεμα ηταν αλλο νομιζω
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    το θεμα ηταν αλλο νομιζω
    απαντησα σ αυτο που εγραψε ο ΚΕΝΟ αναφορικα με τη βια νομιζω.. :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Lacrymosa με εχεις καλυψει σε ολα οσα γραφεις απολυτα!

νομιζω οτι ακομα ειμαι στα καλα μου ...
    τι και αν καποιος εχει γεννηθει με τη βια μεσα του(οπως το υποστηριζεις εσυ ) ,αυτο δεν ανατρεπεται απο το περιβαλλον ?? απο γονεις ? ? Αυτο προσπαθω να πω αλλα αδικος κοπος .καληνυχτα
    να το ψαξεις, γιατι μου πεταξες την υποτιθεμενη πολιτικαλ κορρεκτ μαλακιουλα, ενω ξερεις καλα πως εκει εξω ΔΕΝ συμβαινει αυτο που λες. κι εγω προσπαθω να σου πω οτι μπορει μεν οι γονεις να σε θελαν σε μια ονειροφουσκα που κανεις δε θα πειραζε το παιδακι τους και το παιδακι δε θα μαθαινε στη βια, ομως το περιβαλλον τις περισσοτερες φορες ειναι τοσο εχθρικο και βιαιο -ειδικα στα σχολεια- που δυστυχως χαλαει την οποια ονειροφουσκα! αμα δε πιστευεις εμενα γιατι μπορει να με θεωρεις προβληματικο/κομπλεξικο/οτι αλλο, διαβασε που τα ιδια ακριβως λεει και η Lacrymosa που σπουδαζει αν δε κανω λαθος και κατι σχετικο (αρα θα ξερει περισσοτερα). αυτα, καληνυχτα κι ονειρα γλυκα απο μενα.

Senior Member
    Lacrymosa με εχεις καλυψει σε ολα οσα γραφεις απολυτα!

να το ψαξεις, γιατι μου πεταξες την υποτιθεμενη πολιτικαλ κορρεκτ μαλακιουλα, ενω ξερεις καλα πως εκει εξω ΔΕΝ συμβαινει αυτο που λες. κι εγω προσπαθω να σου πω οτι μπορει μεν οι γονεις να σε θελαν σε μια ονειροφουσκα που κανεις δε θα πειραζε το παιδακι τους και το παιδακι δε θα μαθαινε στη βια, ομως το περιβαλλον τις περισσοτερες φορες ειναι τοσο εχθρικο και βιαιο -ειδικα στα σχολεια- που δυστυχως χαλαει την οποια ονειροφουσκα! αμα δε πιστευεις εμενα γιατι μπορει να με θεωρεις προβληματικο/κομπλεξικο/οτι αλλο, διαβασε που τα ιδια ακριβως λεει και η Lacrymosa που σπουδαζει αν δε κανω λαθος και κατι σχετικο (αρα θα ξερει περισσοτερα). αυτα, καληνυχτα κι ονειρα γλυκα απο μενα.
    δεν θεωρω κανεναν προβληματικο /κομπλεξικο μια συζητηση παω να κανω και βλεπω οτι ο αλλος μου μιλαει για ονειροφουσκες ,και οτι αυτες δεν μπορουν να σπασουν Αλλα αμα δεν θελει ο αλλος αναμασα την τσιχλοφουσκα μεχρι να πεθανει Αυτα απο μενα :)
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Junior Member
    κακποιηθηκε τοσο βαναυσα που πραγματικα θα ήθελα να βρεθουν κ να τους κανει καποιος τα ιδια ακριβως!

μπορει και αυτος να χε ενα παιδακι που το δαγκωσε αυτος ο σκυλος.
    ηρεμησε ανθρωπε μου και μην παρασυρεσαι απο τα ζωικα σου ενστικτα της εκδικησης. η βια γεννησε την βια. μεχρι να αρνηθεις να φερθεις βιαια στον βιαιο δεν καταφερνεις τιποτα.
    Μιαου

Banned
    ευκολο στα λογια εδω, για τραβα πεστο στα παιδακια αυτο εκει εξω! οταν παρασυρονται μεχρι και οι ενηλικοι και δε μπορουν να συγκρατησουν τα νευρα και τα παθη τους...

Senior Member
    Το οτι τα παιδια ειναι σκληρα πολλες φορες δεν σημαινει οτι η βια ειναι απαραιτητα μες τον ανθρωπο. Η κοινωνια μας μαθαινει πολλες φορες να προσαρμοζομαστε σε αυτην και αυνηθως αυτο ειναι προς τη μη βια.

Στα παιδια μπορει να ισχυει το εξης:

Αν θεωρησουμε δυο καταστασεις της βιας και της μη-βιας , καποιος που δεν εχει διδαχτει (τα παιδια ας πουμε ειναι σαν αγραφα χαρτια) τιποτα μπορει να παρει και τους δυο δρομους γιατι για αυτον ειναι το ιδιο και το αυτο. Μπορει η βια καποιες φορες να τον συμφερει , μπορει καποιες αλλες η μη βια.

Οσο προχωραει στην ζωη του συνηθως καταληγει στην μη-βια στη σημερινη κοινωνια.

Φυσικα αυτο που λεω δεν ειναι απολυτο οταν ειδικα μιλαμε για ανθρωπινες συμπεριφορες.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    διαβασε τον αρχοντα των μυγων!εκει να δεις σκληροτητα των παιδιων!

Senior Member
    τα παιδια δεν ειναι σκληρα απο μονα τους. και δεν επιρεαζονται οσο περιεργο και αν φαινεται. επιρεαζονται αν αφεθουν να επιρρεαστουν,. τα παιδια δεν ειναι παντα αγνα απο μονα τους και φυσικα κυριοι υπευθυνοι ειναι οι γονεις. εκεινοι τους επιδυκνυουν και εκεινα αμα θελουν ακουνε.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    κοιταζω τον σκυλο μου που ριχνει τους ατελειωτους υπνους του κ
    σκεφτομαι πως αν τον χτυπουσε καποιος δν θελω να σκεφτομαι τί θα εκανα.

δν αντεχω να βλεπω ή να ξερω πως καποιοι χρησιμοποιουν τη βία απεναντι σε παιδια κ ζωα.

τί τους έφταιγε τωρα το ζωάκι?
    κακποιηθηκε τοσο βαναυσα που πραγματικα θα ήθελα να βρεθουν κ να τους κανει καποιος τα ιδια ακριβως!
    Καλησπέρα. Από προχθές θέλω να τοποθετηθώ σε αυτό το θέμα, αλλά... έλεγα να το αποφύγω και ταυτόχρονα... θα μου πει κάποιος... μπήκες στο φόρουμ ξανά για να αποφύγεις θέματα απ' τη στιγμή που νιώθεις την ανάγκη να γράψεις;... σωστό κι αυτό... και που λες Άρκτε... εγώ ειλικρινά ξέρω τί θα έκανα και το έχω κάνει. Όχι για "δικό μου" ζώο, το έκανα όμως για ζώα στο δρόμο. Ναι, έπαιξα μποξ... με τη διαφορά ότι παίζω μποξ λεκτικά. Το 1.53 με τα 40 κιλά δε βοηθά για κλωτσομπουνίδια, αλλά στο λεκτικό βγαίνω κλάσσης ανώτερη...

Λες πως δεν αντέχεις να το βλέπεις ή να το ξέρεις. Κι έχεις δίκιο, το θέαμα δεν αντέχεται. Αν και πάρα πολλά περιστατικά βίας απέναντι σε ζώα, τυγχάνουν και φιλοθεάμωνος κοινού πολλές φορές. Τα τελευταία χρόνια έχουμε και έξαρση... είναι πολύ "χορταστικό" το θέαμα και υπάρχουν οπαδοί όλων των ηλικιών ανεξαιρέτως... βέβαια, ξύλο έχω φάει στο παρελθόν. Αλλά έχω δώσει και κάτι σφαλιάρες... να πω ότι το μετάνιωσα;... μπα όχι, αν και ήταν μικρής ηλικίας...

Ποτέ δε φταίει κανένα ζωάκι Άρκτε και το ξέρεις. Η ανεπάρκεια των ανθρώπων όμως δεν αντέχεται με τίποτα. Κάποιοι σιχαίνονται και τα άντερά τους. Θα ήθελες να τους κάνουν τα ίδια... κι εγώ που είμαι μέσα στο θέμα "αδέσποτα" απ' τα 5 μου. Αλλά επισήμως. Με αντικειμενική δικαιοσύνη, με δίκαιο κράτος, με σοβαρούς νόμους. Καμιά "δεύτερη ευκαιρία" και καμιά επικάλυψη λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Κι αν κανείς από σας ζει τον πόνο τους και αναλαμβάνει να τον φέρει εις πέρας, ξέρει και καταλαβαίνει γιατί τα λέω αυτά...

Senior Member
    τα παιδια ομως θα μεγαλωσουν και μετα μπορει να κανουν τα ιδια κι αυτα...
    Πολύ σωστά. Το περιβάλλον το οικογενειακό παίζει πάντα τον πρώτο ρόλο. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια. Μεγάλωσα σ' ένα περιβάλλον με μια μητέρα που με "μισούσε" επειδή ασχολιόμουν με τα ζώα και έκανε για πολλά χρόνια τα αδύνατα - δυνατά για να με αποτρέπει. Κι έναν πατέρα που παρόλο που τα αγαπούσε πολύ, με απέτρεπε κι εκείνος επειδή έβλεπε πως... υποφέρω απ' τη μάνα μου. Δεν έκανα το χατήρι σε κανέναν όσον αφορά το θέμα αυτό. Τα ζωντανά που πέρασαν απ' τα χέρια μου είναι αναρίθμητα. Δυστυχώς τους έκανα το χατήρι σε άλλο θέμα. Έγινα αλκοολική. Έπρεπε και να αντέχω έ;...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast