Θα ξεπεράσει την απιστία;
Καλησπέρα. Θα ήθελα πολύ τη βοηθειά σας γιατί τελευταία η οικογένειά μου πάει να τιναχτεί στον αερα. Πριν κανα δυο βδομάδες συνειδητοποιησα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον άντρα μου. Με πολλη αγάπη και τρόπο τον πλησίασα και έμαθα ότι εξομολογήθηκε τον έρωτά του σε μια κοπέλα απο τη δουλειά η οποια λέει δεν του έδωσε ελπίδες καθότι παντρεμένος και με παιδιά. Βέβαια εκδήλωσε κι εκείνη τον έρωτά της αλλά μέχρι εκεί. Το δέχτηκα ..κι αυτό γιατί κι εγώ δεν ήμουν αθώα πριν μερικά χρόνια. Είχα συναντηθεί 2-3 φορές με έναν γνωστό του και είχαμε φιληθεί αλλά δεν προχώρησε΄. Δεν ήμουν σίγουρη τι ακριβώς ήθελα κι έτσι έμεινε έτσι. Απο τότε είμαι τρελή με τον άντρα μου και δεν τον αλλάζω με τίποτα. Όλο αυτό όμως στην προσπάθειά μου να τον συνεφέρω και να του πω ότι μπορεί να το ξεπεράσει έφτασα να του το αποκαλυψω.. με συνέπεια να γίνει πυρ και μανία..εφυγε απο το σπίιτι για 2 μέρες, δεν μου απαντουσε στα τηλέφωνα με έδιωχνε όποτε πηγαινα να τον βρω. Εγώ προσπαθουσα και ακόμη προσπαθώ να του δείξω με κάθε τρόπο πόσο σημαντικός είναι για μένα και πως αν φύγει θα διαλυθεί η οικογένειά μας αλλά κι εγώ. Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι θα τον χάσω. Απο τότε εχει επιστρέψει σπίτι κι ενώ δείχνει ότι προσπαθεί να κάνουμε μια νέα αρχή ΄τον βλέπω ότι είναι μαραμένος και πολύ θυμωμένος. Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον κάνω ξανά ευτυχισμένο. Ξέρω πως έκανα λάθος και που έκανα ότι έκανα αλλά και που του το είπα γιατί πλέον έχει χάσει τη γη κάτω απο τα πόδια του..θέλω όμως να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή. Το ξέρει λέει όμως ακόμη θέλει χρόνο. Αραγε θα μπορέσει ποτέ να το ξεπεράσει ή μήπως έχει γίνει η αρχή του τέλους; Δεν ξέρω αν πρέπει να ελπίζω ή να δεχτώ πως δε θα είναι τα πραγματα ποτέ πια το ίδιο..Σας ευχαριστώ πολύ.