ακουστε !! http://youtu.be/ayvqo5aQmh8 !!!
Printable View
ακουστε !! http://youtu.be/ayvqo5aQmh8 !!!
προτιμω το Νικητα φιλε. αμεση δραση, police και κολεοπτερα και τα λοιπα.
den einai 8ema protimisis , ine 8ema afupnishs.. :D
οχι δεν ειμαι ο ελληνας που εχουν συνηθισει, εχω ενα προβλημα για καθε τους λυση κλπ.
γιατι εκτος θεματος ? ποσταρες κλιπακι του John Wu που ειναι χιπχοπι, ε κι απαντησα με κατι σχετικο κι εγω...
Οκ φίλος , μόνο που το κύριο θέμα δεν είναι το Hip-hop αλλά το περιεχόμενο του κομματιού που επιδιώκει να ξυπνήσει όσους αποκοιμήθηκαν απτήν πλύση , όσους απορροφήθηκαν απτά προσωπικά τους προβλήματα και όσους δεν ξύπνησαν ποτέ ....
θα το δω ύστερα το βίντεο αν πάντως λες για την νέα τάξη πραγμάτων όπου μερικοί συνάνθρωποι μας μένουν σε σπίτια στο σκοτάδι χωρίς ηλεκτρισμό είναι όντως απίστευτο.
επιδιωκει, αλλα αμα ο καθενας δε κοιταξει τη ζωουλα του, δεν αλλαζει τπτ. αν και νομιζω οι περισσοτεροι προτιμουν να κοιμουνται και να ειναι ευτυχισμενοι, παρα ξυπνιοι και δυστυχισμενοι. δλδ και ξυπνιος να ειναι κανεις, τι καταλαβαινει ? κι ο Αρτεμης παντως που θα βγαλει σολο τι θα εχει να πει "δεν ειμαι χρυσαυγιτης" ?
Όταν είσαι κοιμισμένος είσαι βουτηγμένος σε ένα πλήθος λανθασμένων συμπερασμάτων που ενώνονται μεταξύ τους και η ζωή σου γίνετε ψεύτικη , όταν είσαι ξύπνιος μέσα στον όχλο είναι ένα απτά ομορφότερα συναισθήματα ( βλέπε φιλοσοφία ) , βλέπεις καθαρά και πετυχαίνεις και τους στόχους σου .
Αν είχαν γνώση + ήταν ξύπνιοι , το 70% των ανθρώπων που έχουν προβλήματα
εκτός αυτούς που έχουν προδιάθεση, δεν θα ήταν σε αυτή την κατάσταση τώρα .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλο έξυπνος και άλλο εκτός ύπνου.. πόσοι προσπαθούν να βλέπουν αυτό που πραγματικά συμβαίνει και όχι αυτό που φαίνεται ? το μήνυμα μου έμενα είναι ΓΝΩΣΗ !!
έρχεται..!!!!!!!!!
Θα ήταν καλό, αν δεν έμοιαζε αφόρητα με όσες παπαριές λένε οι θεούσοι. Συγγνώμη, τι δουλειά έχουνε χαζομάρες για διαβόλους τριβόλους και τέτοια μυθεύματα με τον καπιταλισμό? Μπλέκετε τα μπούτια σας δλδ. Πολιτική "ανάλυση" πασπαλισμένη με δεισιδαιμονία.
Exei megalh sxesh... ine ola meros tou stratigikou tous sxediou.. 8a ta zisoume 8eloume den 8eloume
Στρατηγικό σχέδιο. Οκ, το ζουμί και η διαφορά που έχουμε τώρα είναι στην απάντηση αυτού εδώ: σχέδιο του αντίχριστου ή ένα χαρακτηριστικό κυκλικό στοιχείο ενός οικονομικοπολιτικού συστήματος. Εγώ λέω το δεύτερο, εσύ το πρώτο. Και οι δυο συμφωνούμε στο θα τα βρούμε μπροστά μας, άσε που ήδη είναι, το κρας είναι υπαρκτό, αλλά διαφωνούμε στα αίτια. Καθώς δεν πιστεύω σε θεό και διάβολο, εκεί είναι και η αντίρρησή μου, πως το τραγούδι φυτεύει σπόρους δεισιδαιμονίας, η δε δεισιδαιμονία δεν αφήνει χώρο να αναπνεύσει η λογική κατά την άποψή μου.
Αυτοι οι νεφελιμ που ειναι στην νεα ταξη των πραγματων μπορουν με μια κινηση του χεριου τους να ριξουν μια χωρα, να ξεκινησει ενας πολεμος, να εξαφανιστει ο επιστημονας που ανακαλυψε το φαρμακο του καρκινου (μαζι με την ερευνα του),
αλλα παρολα αυτα δεν μπορουν να κανουν τιποτα για να σταματησουν ΑΥΤΟΝ , ποσο μαλλον τα 20 εκκατομυρια βιντεακια που διημιουργουνται εναντιων τους καθημερινα στο youtube, το οποιο προφανως και ελεγχουν.
Aμα δηλαδη η πληροφορηση για τα σχεδια τους, ειναι και αυτο μεσα στα σχεδια τους, ισως να μην ειναι και τοσο μυστικη η δουλεια τελικα! Μπορει βεβαια τοσο καιρο κλεισμενοι με τα συνεδρεια εκει κατω να τους εχει σαλεψει λιγο, λογικο.
Ενα ομως ειναι το μεγαλο ερωτημα..
Υποτιθεται οτι ο σημερινος σκεπτομενος ανθρωπος θελει εναν κοσμο απαλαγμενο απο την εκκλησια, απο το χρωμα, απο την εθνικοτητα , απο τα beliefs γενικα που τον κρατανε σε παρωπιδες. Τα μιντια προπαγανδιζουν καθε μερα τις διαφορες που εχουμε με τους αλλους, ειτε σαν προσωπα ειτε σαν συνολο, και ο σκεπτομενος ανθρωπος σπαει το κατεστημενο και ψαχνει να βρει τα κοινα που μας συνδεουν : ειμαστε ολοι το ιδιο ειδος και πρεπει καποτε να σκεφτομαστε ενωμενοι. Να μην υπαρχουν συνορα, να μην υπαρχουν φανατικοι θρησκευτικοι εξτρεμιστες , να μην υπαρχουν σκλαβοι , να μην υπαρχουν χειροτεροι και καλυτεροι, να μην υπαρχει πολεμος.!
Η Νεα Ταξη των Πραγματων τι λεει? Μηπως ολα τα παραπανω? One World Goverment. Ενα κρατος, ενα νομισμα , μια κυβερνηση , οχι συνορα, οχι διαφορες επομενως και κανενας πολεμος! Ποιος να το περιμενε δηλαδη, ο Τζον Λενον τελικα να εγραψε το imagine για τους NWO χοχο
Μαλλον αυτοι που φοβουνται τους ιλουμινατι σιωνιστοεξωγηινους της κοιλης γης , να ειναι κυριως ολοι αυτοι που διαχωριζουν τους ανθρωπους αναλογα με το χρωμα, με τον γεωγραφικο χωρο που γεννηθηκαν, με την γλωσσα που μιλανε, με την θρησκεια που εχουν (εκκλησια γκουχ γκουχ). Στο κατω κατω "δεν ειμαστε το ιδιο με τους _____, εμεις ειμαστε υπερηφανοι _____ ! "
Δεν έχουν λόγο να έχουν κλειστά χαρτιά τους , και εμείς που τα ξέρουμε τα σχεδία τους τι μπορούμε να κάνουμε ? ΤΙΠΟΤΑ ,ιδη η περισσότεροι αρνούνται να δεχτούν την πραγματικότητα που κάνει στριπτίζ μπροστά τους . Παγκόσμια διακυβέρνηση , μετά μειώσει του πληθυσμού με χιλίους τρόπους και μετά , το τσιπάκι . Ετοίμασαν το χάος οι μασόνοι και το φέρνουν παντού , οι χρεοκοπίες νομίζεις κατάλαθος έγιναν ??? χα
Μια μια οι χώρες θα γίνουν χάλια για να υποταχτούν πιο εύκολα στην νέα κατάσταση .
Όλα είναι άψογα οργανωμένα , και γίνονται όπως ακριβώς γραφτήκαν απτά βιβλία της θρησκείας μας .
Ο θεός ένας είναι και ας παρουσιάζεται διαφορετικά από κάθε θρησκεία , μόνο που η δίκια μας πέφτει μέσα πιο πολύ από της άλλες .
Τυποι με μαυρα που θελουν να μας κανουν κακο χωρις λογο.. υποσυνειδητα μηνυματα σε ταινειες ,διαφημισεις, τοιχους.. κυκλοφορουν παντου πρακτορες τους και μας παρακολοθουν ολους.. βαζουν ουσιες στις τροφες για να ξεχαστει ο κοσμος.. , και το καλυτερο : δεν εχουμε αποδειξεις για τιποτα απο ολα τα προηγουμενα, αλλα παρολα αυτα υπαρχουν.!
χμμμ τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...
εμενα μου θυμιζει κατι αλλο.
Ακριβώς όπως τα λες Boltseed . Και ναι είμαστε τηλεκατευθυνόμενα ρομποτακια από όταν ήμασταν μωρά και αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε το κόσμο γύρο μας . Μετά καλλιεργείται ιδιαίτερα στα σχολεία ( κατι σαν νοιτικη φυλακη). Και η πλακά είναι ότι πολλοί πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι με ανεξάρτητη σκέψη . Και αν ψάξεις λύση για να βγεις απτών μηχανοκίνητο κόσμο που έφτιαξαν στο μυαλό μας απλά δεν παίζει ,εισχώρησαν βαθιά , βλέπεις πεσαν οι μυστικές γνώσεις σε λάθος χεριά εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Και αυτοί που έχουν προβλήματα ψυχολογικά είναι πιο ευκολοχειριστοι , δεν είναι τυχαίο που μες τις τροφές βάζουν ουσίες για να παθαίνει κατάθλιψη ο κόσμος ,ουτε που μας ψεκάζουν με αεροπλάνα , ούτε είναι τυχαίο που οι ίδιοι οι μπάτσοι και πολιτικοί σπροχνουν ηρωίνες και φούντες .
fevgatos, δεν παίζει δηλαδή να υπάρχει πρόβλημα τρέλας σε περισσότερο από ένα δύο ανθρώπους;
Δεν υπάρχουν συνωμοσίες αγαπητοί... Ο 666 δεν είναι τίποτε άλλο παρά το διπλάσιο του 333, τριπλάσιο του 222, εξαπλάσιο του 111, ένας απρόσωπος αριθμός που πήρε αξία από τους ανάξιους.
Οι αριθμοί είναι όμορφοι όταν αναγνωρίζεις μέσα τους την αξία της γνώσης, η δεισιδαιμονία δεν παράγεται από την αρμονία της ακολουθίας των αριθμών, αλλά από την ανοησία των ανθρώπων.
Συζήτηση κάνω. δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα. μπορεί και να υπάρχει αντίχριστος, χλωμό το κόβεις;
καλως σας βρήκα! εσύ Θεοφανία τι είσαι; άντρας η γυναίκα;
Όπου υπάρχει το καλό συνυπάρχει και το κακό , όπως υπάρχει θεός υπάρχει και αντίχριστος ,
Ο κόσμος , η ζωή , η φύση γενικότερα είναι αδύνατο να δημιουργήθηκαν χωρίς την βοήθεια ανώτερης δύναμης . Στο στρατό έτυχε να κρυφακούσω συζητήσεις μεταξύ σατανιστών και όντως με την βοήθεια δαιμόνων καναν πράγματα. Όπως υπάρχουν δαίμονες υπάρχουν και άγγελοι .
δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάτε λες και διεκδικείτε μετάλειο εύγένειας η καριέρα δημόσιου προσώπου ειλιρκινά. μην παίρνετε παράδειγμα από άτομα που έχουν οικονομικό ώφελος από την συμμετοχή τους εδώ μέσα πάρτε παράδειγμα εμένα που κόβω το ένα μου δάχτυλο αν δεν μου απαντήσει κάποιος στα ίσα μέσα σε δύο λεπτά.
να στε καλά κύριε sabb. ευχαριστώ για το καλοσώρισμα. είστε καλοδεχούμενοι όλοι. καλως ήλθατε. καλώς σας βρήκαμε. παρακαλώ.
Μια άλλη classic ταινεία είναι και το They Live, οπου ο πρωταγωνιστης ανακαλυπτει κατι γυαλια ηλιου που μολις τα φοραει βλεπει αλλιως την πραγματικοτητα, και ανακαλυπτει πως εξωγηινοι ειναι αναμεσα μας και μας εξουσιαζουν σε στυλ NWO
http://www.youtube.com/watch?v=BA8drfZwnXQ
--και εξτρα, μια ουμπερ ρετρο ολ ταιμ κλασικ σκηνη-ατακα που εγραψε ιστορια
http://www.youtube.com/watch?v=Wp_K8prLfso
εδω κολλαει το you worship the wrong Carpenter!